Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, din nou împreună? Impresara și Flavius Nedelea i-au lăsat pe toți cu gura căscată în seara zilei de joi, atunci când s-au afișat la braț la un eveniment monden din Capitală.

Imaginile pe care Anamaria Prodan le-a postat la scurt timp după pe contul ei de Instagram, i-au făcut pe fanii acesteia să se întrebe dacă a decis, împreună cu Flavius Nedelea, să dea o nouă șansă poveștii lor de iubire.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, din nou împreună? Impresara a lămurit situația: „Ține de educație zic eu, de măreție și de finețe!”

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au pășit la evenimentul din Capitală foarte zâmbitori. De braț și foarte eleganți, cei doi au atras toate privirile. Fanii Anamariei Prodan au sperat că acest lucru înseamnă că cei doi formează din nou un cuplu, mai ales că apariția celor doi a avut loc la doar o zi după ce afaceristul a confirmat că a pus

punct relației cu Iulia Sălăgean.

Impresara spune însă că nu este vorba despre o împăcare. Mai mult decât atât, vedeta susține că are în continuare o prietenie foarte apropiată cu omul de afaceri, însă nimic mai mult. Prin urmare, Anamaria Prodan a pus imediat punct speculațiilor.

Citește și: Anamaria Prodan, la brațul lui Flavius Nedelea! Ce anunț a făcut impresara după despărțire: „Te iubesc”

„Flavius este prietenul meu pe viață! Văd că toți se uită ciudat și nu înțeleg de ce doi oameni care au trăit momente minunate în viață, după ce s-au separat, ca și cuplu, rămân împreună ca prieteni. Ține de educație zic eu, de măreție și de finețe!

Eu și Flavius vorbim zilnic. Petrecem foarte mult timp împreună. Ne sfătuim întotdeauna și ne ajutăm în orice moment.

Cel mai important este că ne susținem unul pe altul necondiționat și o să o facem toată viața!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!