Anamaria Prodan a acceptat provocarea! Anamaria Prodan a demonstrat încă o dată că nu se teme de nimic și că nu se dă înapoi de la nicio provocare. Cea mai recentă decizie pe care a luat-o vedeta i-a uimit pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Impresara a decis să adauge încă o experiență pe listă și a spus DA unei adevărate provocări.

Prin urmare, Anamaria Prodan joacă într-un film românesc.

Anamaria Prodan a acceptat provocarea! Vedeta a dezvăluit cine a convins-o să joace în cadrul peliculei: „Am primit un telefon”

Anamaria Prodan a dezvăluit că ideea de a juca într-un film era de ceva timp în mintea impresarei, însă într-o dimineață aceasta s-a concretizat, după ce a primit un telefon surprinzător de la Andrian Pescariu.

Ulterior, în cadrul aceleiași zile, vedeta a fost contactată de Iura Luncașu, care i-a propus să joace în propria sa comedie romantică.

După ce Iura Luncașu i-a explicat impresarei în ce constă proiectul cinematografic, vedeta a acceptat imediat să facă parte din echipa care va aduce pelicula pe ecrane.

Citește și: Theo Rose, cu familia la plajă, la scurt timp după ce a născut! Cum arată artista în costum de baie după ce a devenit mamă: „Corp nou”

„Într-o dimineață am primit un telefon de la Adrian Pescariu și mi-a zis că are o idee genială. De ce nu vreau să joc în filme? I-am explicat că eu vreau să joc în film, dar că este un proiect al vieții pe care la un moment dat o să-l pun în aplicare. Seara, am primit un telefon de la Iura Luncașu și Adrian Pescariu mi s-a pus o întrebare foarte simplă și a fost o discuție atât de frumoasă și de relaxantă.

Iura îmi spunea că a scris o comedie romantică, frumoasă tare. Și ”aș vrea să te întreb dacă te-ar tenta să facem echipă în acest film”. A fost o chestie foarte frumoasă, mi-a povestit așa foarte puțin, pe repede înainte despre ce este vorba și am ajuns în cinci minute să spun ”da, accept”. De ce? Pentru că îl respect enorm pe Iura și pentru faptul că este un geniu.

Știam clar că mă va pune în valoare”, a mărturisit Anamaria Prodan, pentru un post de televiziune.

Anamaria Prodan își surprinde fanii. Ce a mărturisit celebra impresară: „Lumea mă știe din fotbal, de multe ori din discuții aprinse”

Fanii Anamariei Prodan o cunosc pe aceasta în special din lumea fotbalului, dar și din aparițiile sale mondene. Iată însă că cei care o iubesc au de această dată șansa să o urmărească într-o nouă ipostază.

Citește și: Ținuta prezentată de Aza a trezit suspiciuni. Iris i-a spus verde în față noii concurente: „Nu mi se pare că este o fată care are capacități stilistice”

„L-am întrebat dacă știe cum sunt eu, mi-a zis că a studiat cum sunt pentru că lumea mă știe din fotbal, de multe ori din discuții aprinse. Lumea nu știe latura artistică, lumea nu știe, probabil, partea asta sensibilă. Iura mi-a spus ”Pe mine nu mă interesează partea sportivă, pe mine mă interesează, și știu cum ești tu ca om, suflet și cum reacționezi” și atunci pentru mine a fost suficient. Sunt tare mândră că fac parte din acest proiect”, a mai spus vedeta.