Theo Rose, cu familia la plajă, la scurt timp după ce a născut! Theo Rose l-a adus pe lume cu o lună în urmă pe fiul ei și al lui Anghel Damian. De atunci, vedeta radiază de bucurie și se bucură din plin de clipele petrecute alături de familie.

Cântăreața a ales ca, după zilele pline în care Sasha a avut colici și a ținut-o trează pe Theo Rose, să plece pentru câteva zile la mare, alături de mama și de tatăl ei.

Theo Rose, cu familia la plajă, la scurt timp după ce a născut! Vedeta arată impecabil în costum de baie

Theo Rose a avut mereu un trup de invidiat iar acest lucru nu s-a schimbat deloc după ce vedeta l-a adus pe fiul ei pe lume. Vedeta a revenit rapid la silueta de vis de dinainte de sarcină și la aproximativ 50 de kilograme.

Citește și: Sora lui Theo Rose, prima reacție după ce vedeta a devenit mamă! Raluca Diaconu copleșită de emoții: „Ne-ai pus pe obraji lacrimi de fericire!”

Foarte încrezătoare în aspectul ei, și pe bună dreptate, Theo Rose le-a arătat urmăritorilor săi cum îi stă acum în costum de baie, iar rezultatul a fost unul impecabil. „Corp nou”,

a scris vedeta în dreptul fotografiei pe care a distribuit-o la InstaStory.

Theo Rose se bucură de relaxare pe plajă alături de părinții ei

Theo Rose a decis să plece la mare alături de Sasha și de părinții ei, care sunt foarte bucuroși să petreacă cât mai mult timp alături de nepotul lor. Din peisaj este absent însă Anghel Damian, care cel mai probabil nu a putut să facă rost de câteva zile libere de la locul de muncă.

Citește și: Fiul lui Theo Rose nu poartă numele de familie al lui Anghel Damian. Tatăl artistei a explicat ce scrie în certificatul de naștere al micuțului: „Este o realizare”

Vedeta pare foarte fericită și a postat o mulțime de imagini pe rețelele de socializare atât cu ea cât și cu părinții ei care îl țin în brațe pe cel mai mic membru al familiei, ceea ce îi permite proaspetei mămici să se bucure de câteva ore de relaxare.