Fiul lui Theo Rose nu poartă numele de familie al lui Anghel Damian. De curând, Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată. Artista a dat naștere unui băiețel sănătos, care i-a făcut și mai fericiți.

Cei doi traversează o perioadă cu adevărat minunată din viața lor, iar fericirea lor s-a extins asupra întregii familii. Și părinții artistei sunt foarte fericiți că au devenit bunici.

Fiul lui Theo Rose nu poartă numele de familie al lui Anghel Damian. Tatăl cântăreței a făcut marea dezvăluire: „Așteptăm de mult timp”

Tatăl lui Theo Rose este în al nouălea cer după ce a devenit bunic pentru prima dată, un lucru pe care a mărturisit că și-l dorea cu ardoare de ceva vreme.

Cu această ocazie, Ioan Diaconu a dezvăluit că Sasha poartă numele de familie al lui Theo Rose și nu pe cel al iubitului cântăreței, Anghel Damian.

Citește și: Theo Rose, primele declarații după ce a devenit mămică! Artista a născut la primele ore ale dimineții: „E aici! Îl țin în brațe. E superb!”

„Deci se numește Diaconu, după Theo, după noi, Sasha-Ioan. Noi ne bucurăm grozav, este pentru noi primul nepoțel, este o realizare extraordinară, așteptăm de mult timp”, a declarat Ioan Diaconu, la televizor, potrivit Playtech.

Ce greutate are Theo Rose după ce și-a adus fiul pe lume?

Chiar dacă a devenit de curând mamă, Theo Rose este într-o formă de zile mari. Tânăra artistă a revenit la o greutate mult râvnită de multe doamne și domnișoare, mai exact 50 de kilograme. Se pare că sarcina nu i-a lăsat prea multe urme pe corp vedetei, pentru că nu a avut parte de prea multe vergeturi.

Citește și: Theo Rose a făcut publică prima ecografie a bebelușului. Ce detaliu a observat artista la scurt timp după ce a fost la control

„Cred ca la cezariană, pe masa de operație, am scăpat de 10 kilograme instant. De unde rugăciunile mele erau să rămân cu 55 de kilograme, de la 62 am rămas cu 50 în cap! Nu am avut vergeturi pe timpul sarcinii, doar că după operație am simțit o mâncărime puternică și am așa o pată de vergeturi pe un picior.

Nu mă deranjează, nu am nici o problemă, dar de celulită vreau să scap!”, a mărturisit Theo, într-un InstaStory, făcut pe pagina ei de socializare.