Daniela Gyorfi, categorică cu privire la viitorul fiicei sale! Daniela Gyorfi este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră. Vedeta și-a clădit pe parcursul timpului o carieră de succes.

Artista a reușit însă și pe plan personal, nu doar din punct de vedere profesional. Solista are o fiică, Maria, de care vedeta este foarte mândră și căreia încearcă să îi fie alături în permanență.

Daniela Gyorfi, categorică cu privire la viitorul fiicei sale! Artista nu ar vrea ca Maria să devină cântăreață: „O văd că este făcută pentru televiziune”

Maria, fiica Danielei Gyorfi, a încheiat clasa a cincea cu o medie foarte bună, spre mândria celebrei sale mame. Vedeta este foarte fericită că o are pe Maria în viața ei, mai ales că cea mică este un copil foarte bun.

Daniela Gyorfi a povestit că, în ceea ce privește viitorul fiicei sale, vedeta nu își dorește să îi calce pe urme. Artista spune că nu vrea ca Maria să fie cântăreață, însă că o va susține pe cea mică în orice și-ar dori aceasta să facă.

Citește și: La 34 de ani, Antonia are un trup de invidiat. Acesta este secretul siluetei artistei: „Nu înseamnă că nu îmi fac și mici bucurii”

„Sincer, nu(n.red. i-ar plăcea ca fiica ei să îi calce pe urme)! Nu știu, dacă îşi dorește cu adevărat, o voi susține. Dar eu să spun că aș vrea ca Maria să fie cântăreață, nu. Îi place, o văd că este făcută pentru televiziune, dar poate nu neapărat cântăreață, îți spun sincer. Maria vreau să facă, și o voi susține, atât eu cât şi George, ceea ce îi place”,

a spus Daniela Gyorfi la un post de televiziune.

Daniela Gyorfi, foarte atentă la nevoile fiicei sale: „Îmi place să cred că suntem ca două prietene”

Artista spune că a ținut în permanență cont de dorințele fiicei sale. Pe parcursul timpului, vedeta a povestit că a dus-o la pian și la muzică, însă Maria a decis că aceste lucruri nu au fost pe placul ei, așa că vedeta a luat imediat măsuri.

Citește și: Bianca Drăgușanu, mărturisiri fără perdea despre Antonia. Vedeta Kanal D2 nu s-a abținut: „M-am tăiat, m-am operat, m-am croșetat, e dureros”

„Îmi place să cred că suntem ca două prietene, adică aşa aş vrea să fiu vis-a-vis de această relaţie dintre mamă şi fiică. Chiar dacă îi dau un sfat, poate o învăţ să facă ceva anume, dar tot timpul este decizia ei.(...)Pentru

tot ceea ce face, ea decide. Am dat-o la pian, mi-a zis: "Mami, nu sunt pentru pian", ok. I-am spus cu muzica, dacă îi place, a spus: "Mami, nu cred că sunt eu pentru muzică, nu mă regăsesc, îmi este ruşine”, am spus ok, oricum este mică”, a mai spus artista.