La 34 de ani, Antonia are un trup de invidiat. Celebra cântăreață a fost numită de mai multe ori cea mai frumoasă femeie din România. Vedeta are o siluetă de vis care le face geloase și pe femeile cu 10,15 ani mai tinere.

Chiar dacă a devenit mamă de trei ori până acum, vedeta are un abdomen și forme cu care face furori de fiecare dată când postează o imagine pe rețelele de socializare.

La 34 de ani, Antonia are un trup de invidiat. Vedeta a dezvăluit cum se menține în formă: „Merg mereu la sală”

Cunoscută atât pentru vocea sa, cât și pentru frumusețea răpitoare, Antonia a devenit pe parcursul timpului apreciată și pentru trupul perfect, foarte tonifiat.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Antonia a dezvăluit că face foarte mult sport și că ajunge la sală ori de câte ori are ocazia, acolo unde o acompaniază și partenerul ei de viață, Alex Velea.

Citește și: Alexandru Abagiu, impresionat de look-ul Milenei! Concurenta a fost copleșită de jurizare: „Ești exemplul viu că se poate”

„Da, fac sport, cam de trei ori pe săptămână, chiar și de cinci ori atunci când timpul îmi permite. Merg mereu la sală cu Alexandru, ne antrenăm împreună, mă ajută și mă motivează foarte mult”, a mărturisit Antonia, pentru Viva.ro.

Are foarte mare grijă de trupul ei, însă Antonia nu își refuză plăcerile: „Încerc să respect anumite principii”

Îndrăgita solistă a mărturisit că pe lângă sport are foarte mare grijă și la obiceiurile alimentare pe care și le-a format de-a lungul timpului și pe care are grijă să le respecte, așa că nu a fost nevoită niciodată să apeleze la diete drastice.

Vedeta spune că are însă grijă să își facă și micile plăceri culinare și mănâncă ocazional atât dulciuri cât și produse bogate în calorii.

Citește și: Sensy vrea să devină mamă pentru a doua oară? Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a vorbit deschis despre sarcină: „Ce vrea Dumnezeu”

„Încerc să respect anumite principii alimentare, mai ales că fac și sport pentru a mă menține în formă și pentru a avea corpul mult dorit.

Cel mai des mănânc piept de pui la grătar sau vită la grătar cu multe legume, salate. Dar nu înseamnă că nu îmi fac și mici bucurii și nu mănânc și dulciuri sau junk food, de exemplu, dar mult mai rar.

Nu am ținut diete care mi-au dăunat, am fost întotdeauna adepta unui stil de viață din care sportul să nu lipsească și grija față de regimul alimentar, plus genetica, așa că nu am avut fluctuații mari de greutate decât în perioada celor trei sarcini”,

a mai dezvăluit artista.