Vica Blochina se simte extraordinar după operația de stomac. Fosta balerină a apelat recent la o procedură numită plicatura gastrică iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Vica Blochina este în continuare foarte atentă la regimul alimentar pe care îl urmează, pentru a se menține în continuare în formă.

Vica Blochina se simte extraordinar după operația de stomac: „Am voie doar lichide și mâncare pasată”

Operația de stomac a făcut-o pe Vica Blochina să simtă că a renăscut. Vedeta se simte foarte bine și are de gând să se mențină cât mai mult timp în această formă de invidiat. Tocmai de aceea, fosta balerină a apelat la o dietă destul de drastică, bazată pe lichide și pe mâncăruri pasate.

Citește și: „A făcut băiatul colici” Cum se descurcă Theo Rose în primele săptămâni după naștere. Sasha Ioan i-a dat bătăi de cap mamei sale

„Păi așa mă mențin, cu multe operații, după care slăbesc, când totul se lasă, mă duc să mă tunez grav. Am făcut plicatură gastrică. Mă simt foarte bine și sunt la dietă, am voie doar lichide și mâncare pasată. Sunt foarte fericită, simt că am renăscut, mă simt foarte bine”, a spus Vica, pentru Viva.ro.

Vica Blochina, în formă maximă la 47 de ani. Vedeta are câteva sfaturi pentru femeile care se confruntă cu iubirea toxică: „Nu vă lăsați călcate în picioare”

Vica Blochina este cunoscută în showbiz-ul românesc drept o femeie foarte puternică, care a răzbit mereu în viață. Prin urmare, după ce a avut parte de foarte multe experiențe pe parcursul timpului, unele plăcute, altele mai puțin plăcute, fosta balerină are câteva sfaturi pentru femei.

Citește și: La 34 de ani, Antonia are un trup de invidiat. Acesta este secretul siluetei artistei: „Nu înseamnă că nu îmi fac și mici bucurii”

„Viața e mai mișto după 40 de ani, pentru că ai acumulat experiență și ești mai sigur pe tine și când ești. Sigurul lucru pe care vreau să-l transmit este să nu vă lăsați călcate în picioare, jignite, influențate de nimeni, nici de ăla pe care îl iubești, să zică că ești strâmbă, urâtă sau proastă”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.