Sensy i-a uimit pe urmăritorii ei! Sensy se bucură din plin de viață și se pare că fericirea o înconjoară pe toate planurile. Vedeta mai are câteva luni până când urmează să devină mamă.

Până atunci însă, tânăra influenceriță radiază de fericire și a decis să se bucure de câteva momente de relaxare chiar pe malul mării, alături de persoane dragi ei.

Sensy i-a uimit pe urmăritorii ei! Vedeta și-a etalat burtica pe plajă

De când a anunțat că este însărcinată, Sensy le-a arătat constant imagini cu burtica celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. De această dată, Sensy le-a arătat fanilor săi că, chiar dacă este însărcinată, acest lucru nu o oprește din a se bucura de vacanță, de mare și de soare.

Citește și: Tzancă Uraganu, primele declarații după ce a devenit din nou tată! Alina Marymar a adus pe lume o fetiță: „Ne-am dorit-o din toată inima”

Împreună cu imaginile pe care le-a postat, Sensy a postat și următorul mesaj: „Bebe la plajă”. În imagine să observă că tânăra influenceriță este foarte fericită și se bucură din plin de clipele de relaxare și de timpul liber de care nu are mereu parte.

Sensy se bucură de sarcină: „M-am umflat puțin, nu îmi mai intră nici verigheta”

Sensy nu s-a ferit deloc să vorbească despre sarcină, care până recent nu i-a făcut nici cea mai mică problemă.

De câteva săptămâni însă, Sensy a început să experimenteze mai multe simptome specifice sarcinii. Printre acestea se numără retenția de apă, care nu o mai lasă pe vedetă nici măcar să își poarte verigheta.

Citește și: Cum a fost filmată Georgiana Lobonț de soțul ei, după ce a aflat că e însărcinată! Rareș Ciciovan a făcut primele declarații: „Să ai trei copii, ceva divin!”

„Până acum trei săptămâni nu aveam nimic, vreun simptom. Le iau ca atare și nu mă gândesc la ele. Mă simt foarte bine. Sarcina chiar nu e o boală. De la zi la zi mai crește, ne mișcăm mai greu. M-am umflat puțin, nu îmi mai intră nici verigheta. Mă mulțumesc că mai este foarte puțin și arăt foarte bine”, a precizat Sensy cu o zi în urmă, la un post de televiziune.