Georgiana Lobonț este însărcinată pentru a treia oară, iar celebra cântăreață nu a putut să țină vestea ascunsă de fanii ei. Vedeta a dat vestea cea mare pe pagina sa de Instagram, imediat după ce a văzut că pe testul de sarcină au apărut două liniuțe. Deoarece nu mai putea aștepta să afle dacă va fi din nou mamă sau nu, Georgiana Lobonț a făcut testul într-un câmp.

Artista le-a dat deja vestea cea mare si celorlalți doi copii ai ei, care s-au bucurat enorm că vor mai avea un frate sau o soră.

Citește și: „A făcut băiatul colici” Cum se descurcă Theo Rose în primele săptămâni după naștere. Sasha Ioan i-a dat bătăi de cap mamei sale

De când au aflat că vor mai avea încă un copil, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt în culmea fericirii.

Celebra cântăreață urmează să meargă săptămâna aceasta la primul control, pentru a afla cât de avansată este sarcina.

„Mulțumim foarte mult pentru toate mesajele, sunt foarte multe, mii de mesaje. Ne bucurăm și noi foarte mult. Nu îmi să cred că sunt însărcinată. Mă simt perfect, cum mă simțeam înainte. O să mergem la mare, suntem acum la Vâlcea. La mare ne așteaptă copiii. Am făcut programare la doctor, o să merg în Constanța prima dată.

Vreau să văd ce e cu sarcina, în ce stadiu e, câte săptămâni avem”, le-a spus Georgiana Lobonț fanilor ei, în urmă cu puțin timp.

Prima reacție a lui Rareș Ciciovan despre sarcină: „Ai ajuns din nou să mănânci pentru două persoane”

Rareș Ciciovan este în culmea fericirii, după ce a aflat că va fi tată pentru a treia oară.

În urmă cu puțin timp, el și-a filmat soția în timp ce se aflau la restaurant. El a glumit pe seama faptului că Georgiana Lobont va mânca din nou pentru două persoane. Rareș Ciciovan a mai adăugat că este cea mai mare fericire din viața lor, iar să ai trei copii este „ceva divin”. 

Rareș Ciciovan: Ai ajuns din nou să mănânci pentru două persoane, așa-i?

Georgiana Lobonț: Nu îmi vine să cred, parcă nu îmi vine să cred că am bebe aici.

Rareș Ciciovan: Cea mai mare fericire din viața noastră. Să ai trei copii, ceva divin!

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au declarat de multe ori că atunci când vor afla că mai așteaptă un copil, fanii lor vor fi primii care află.

Cei doi au ocupat o perioadă lungă de timp primele pagini în titlurile de presă, după zvonurile că ar urma să divorțeze. Cel care făcuse anunțul divorțului a fost chiar Rareș Ciciovan, dar Georgiana Lobonț a mărturisit că soțul ei a vrut doar să creeze vâlvă în presă, iar familia lor continuă să fie unită. Celebra cântăreață a menționat faptul că niciodată nu s-a pus problema unui divorț în căsnicia lor, chiar dacă mai există certuri.