Ce semn a primit Georgiana Lobonț despre sexul celui de-al treilea copil. Este una dintre cele mai frumoase perioade pentru Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan. Nu în urmă cu mult timp, celebra cântăreață a aflat că este însărcinată cu al treilea copil. Pentru că sarcina este abia la început, artista mai are de așteptat până va afla sexul celui de-al treilea bebeluș.

Citește și: „Simțim că este băiat” Georgiana Lobonț, primul control în a treia sarcină! Cum se simte artista în aceste momente

Cu toate acestea, Georgiana Lobonț nu se poate opri din a visa la momentul în care va afla sexul viitorului bebeluș. Vedeta împărtășește cu fanii ei fiecare noutate în sarcină, chiar și poftele pe care le are. Ea a împărtășit recent un videoclip pe pagina ei de Instagram în care mănâncă înghețată. O fană i-a răspuns că a avut și ea aceleași poste în a treia sarcină, iar acum a adus pe lume o fetiță superbă.

„Astea au fost și poftele mele când am fost însărcinată cu al treilea copil. Și am născut o fetiță superbă, care și ea ar mânca acum numai lubeniță și înghețată! Sarcină ușoară”, este mesajul pe care Georgiana Lobonț l-a primit.

Georgiana Lobonț s-a bucurat atunci când a citit mesajul primit de la una dintre admiratoarele ei. Pentru că poftele artistei seamănă cu ale fanei care i-a scris, vedeta s-a imaginat cum ar fi să mai aibă o fată.

Ea a mărturisit că este entuziasmată de momentul în care va afla sexul viitorului bebeluș. 

„Ar fi tare să mai fac o fată. Sunt atât de entuziasmată! Abia aștept să aflăm ce e”, a reacționat artista, după ce a primit mesajul.

Când va naște Georgiana Lobonț? Medicul i-a dat interzis: „Până la mijlocul lunii februarie nu am cum să zbor”

Georgiana Lobonț a lat o decizie importantă, după ce medicul i-a spus când ar urma să aducă pe lume cel de-al treilea copil. Celebra cântăreață a aflat că ar putea naște undeva în luna martie. Ea se vede nevoită să anuleze turneul pe care îl avea programat pentru luna ianuarie, după ce medicul i-a spus că există riscul de a naște în timpul călătoriei.

„Toate cântările o să meargă de la sine, cum am cântat și până acum.

Doar turneul din America o să îl anulăm, pentru că nu mi-a dat medicul încă termenul de naștere, dar, teoretic, dacă sunt în cinci săptămâni, adică o lună și un pic, ar trebui să nasc undeva în luna martie și turneul ar fi la sfârșit de luna ianuarie, până la mijlocul lunii februarie și nu am cum să zbor cu avionul atât de multe ore. Risc să nasc. Nu e ok, nu ai voie, nu te lasă, nu e legal să zbori după a șaptea lună”,
a mărturisit Georgiana Lobonț, pentru Xtra Night Show.