Georgiana Lobonț a luat lumea showbiz-ului prin surprindere cu anunțul că în familia ei va mai veni un membru nou. Celebra cântăreață nu a mai putut aștepta să le dea vestea cea mare fanilor ei, motiv pentru care a făcut anunțul imediat cum a văzut două liniuțe pe testul de sarcină! De când au dat vestea cea mare, Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, sunt în culmea fericirii și abia așteptă să ajungă la primul control pentru a afla în ce stadiu se află sarcina.

Citește și: Cum a fost filmată Georgiana Lobonț de soțul ei, după ce a aflat că e însărcinată! Rareș Ciciovan a făcut primele declarații: „Să ai trei copii, ceva divin!”

Cei doi copii ai cuplului, Edi și Irinuca, sunt entuziasmați să mai aibă un frate sau o soră. Georgiana Lobonț și soțul ei au un sentiment că al treilea copil va fi băiețel, însă acest detaliu este mai puțin important, deoarece cel mai important este să fie sănătos.

„Ne bucurăm foarte tare, ne-am dorit copilul ăsta! Edi și Irinuca, copiii noștri, sunt foarte fericiți! Ne spun că abia așteaptă să vină bebe! Rareș a glumit că poate fac gemeni, dar noi nu avem gemeni în familie, asta se moștenește prin genă… Sunt foarte fericită! Orice să fie, dar să fie sănătos! Și eu, și Rareș, soțul meu, simțim că este băiat! Dacă Dumnezeu gândește să facem gemeni, aia e, dar nu avem gemeni în familie, cântăreț să fie!”,

a declarat Georgiana Lobonț în exclusivitate pentru Click!.

Georgiana Lobonț va avea primul control în sarcină: „Mă simt perfect”

De când a aflat că este din nou însărcinată, Georgiana Lobonț a mărturisit că se simte foarte bine, exact cum se simțea și înainte. În această perioadă, vedeta încearcă să aibă grijă la ce mănâncă și să consume mai multe fructe de obicei.

„Mă simt chiar foarte bine! Noaptea, de când am aflat că sunt însărcinată, mi-e foarte greu să dorm pe burtă! Mă gândesc că dorm pe bebeluș, așa că încerc să dorm mai mult într-o parte și mănânc mai multe fructe decât de obicei”, a mai spus artista pentru sursa citată mai sus.

Georgiana Lobonț urmează să aibă în curând primul control în sarcină.

Deoarece este mereu pe drumuri din cauza concertelor, artista s-a programat la un control în Constanța, unde va afla în ce stadiu se află sarcina.

„Mulțumim foarte mult pentru toate mesajele, sunt foarte multe, mii de mesaje. Ne bucurăm și noi foarte mult. Nu îmi să cred că sunt însărcinată. Mă simt perfect, cum mă simțeam înainte. O să mergem la mare, suntem acum la Vâlcea.

La mare ne așteaptă copiii. Am făcut programare la doctor, o să merg în Constanța prima dată. Vreau să văd ce e cu sarcina, în ce stadiu e, câte săptămâni avem”, le-a spus Georgiana Lobonț fanilor pe pagina ei de Instagram.