Cătălin Botezatu, sătul de fanele insistente. La 56 de ani, Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri vestimentari din țara noastră. Pe parcursul timpului, acesta și-a construit o carieră de succes.

Fostul model face în continuare furori printre doamnele și domnișoarele de la noi, exact ca la 20 de ani. Iată însă că există momente în care designerul se confruntă cu admiratoare extrem de insistente, care îl scot din minți pe acesta.

Cătălin Botezatu, sătul de fanele insistente. Designerul a mărturisit ce face atunci când se confruntă cu admiratoarele fără limită: „Au venit acasă, la atelier, la restaurante, peste tot”

Designerul vestimentar este foarte curtat de către doamne și domnișoare. Chiar dacă acest lucru îl flatează până la un punct pe Cătălin Botezatu, acesta a mărturisit că nu este deloc de acord cu cele care întrec măsura.

Vedeta a dezvăluit că în anumite cazuri a chemat inclusiv poliția pentru a scăpa de admiratoarele insistente care au venit neinvitate chiar și la locuința sa, dar și la atelierul acestuia. 

Citește și: Anamaria Prodan a acceptat provocarea! Vedeta s-a apucat de actorie și va juca într-un film: „Știam clar că mă va pune în valoare”

„Multe, enorm de multe, de la fane normale și educate, până la fane și femei nebune, măritate, obsedate sexual și multe altele.

(n.r. îi dau mesaje) Sunt unele pe care le-am dat afară din anumite locații publice cu poliția. Asta nu pot să fac, îl cunoaște o lume întreagă, dar le-am blocat. (n.r. numărul de telefon) Au venit acasă, la atelier, la restaurante, peste tot.

Asta este, îți asumi! Eu sunt onorat că am fane, dar nu sunt onorat de femeile și de fanele nebune, care nu au o limită.

Fac orice crezând că pot intra în grațiile mele sau în patul meu, ca să o spunem pe românește, ceea ce e foarte greu. Mă respect și sunt foarte selectiv, asta e tot ce pot să spun despre mine”, a declarat designerul, potrivit Ego.ro.