Motivul pentru care Stephan Pelger și-ar fi pus capăt zilelor. Cătălin Botezatu și Stephan Pelger au fost legați de o prietenie frumoasă, de ani întregi. Astfel, celebrul designer român a vorbit despre moartea colegului său de breaslă, care a șocat o țară întreagă.

Motivul pentru care Stephan Pelger și-ar fi pus capăt zilelor. Cătălin Botezatu a dezvăluit cu ce se confrunta colegul său de breaslă: „Nu îmi vine să cred”

Moartea lui Stephan Pelger a adus multă durere în inimile celor care l-au cunoscut și l-au iubit. Cunoscutul designer român și-ar fi pus capăt zilelor după o luptă îndelungată cu depresia și cu insomnia.

Designerul vestimentar a fost găsit spânzurat de către un vecin, la doar o zi după ce Stephan Pelger a fost la un restaurant din București, unde a consumat mai multe pahare de vin.

Printre cei afectați de moartea designerului este și Cătălin Botezatu, care a mărturisit că Stephan Pelger ar fi avut mai multe probleme de natură financiară. Chiar dacă știa că are anumite probleme personale, Cătălin Botezatu a spus că în ultima perioadă colegul său de breaslă a fost fericit, așa că gestul său l-a luat prin surprindere.

Citește și: Iris și Georgiana, alianță împotriva Andreei? Ce acuzații s-au adus în platoul Bravo, ai stil 2023: „Au făcut o strategie pentru a mă elimina”

„Nu știu ce s-a întâmplat, m-am gândit că ceva s-a întâmplat, nu îmi vine să cred. Acum câteva săptămâni era foarte happy, am mers, și-a făcut un implant de păr.

Și eu iau medicamente de dormit, că nu pot să dorm, dar nu medicamente puternice, iar eu cred că depresia ține de fiecare. El a mai avut probleme și esențiale… și financiare. În fiecare an mergea la familia lui în Germania, mai era puțin ajutat(...)

Dacă s-a sinucis, nici nu știu, nu faci așa ceva. Toate antidepresivele astea... o să vorbesc și eu cu prietenii noștri comuni, nimeni nu știa lucrurile astea”, a declarat Cătălin Botezatu, într-o emisiune TV.

Singurătatea l-ar fi afectat pe Stephan Pelger. Cătălin Botezatu a făcut lumină în cazul morții designerului: „Cât de disperat poți să fii”

Cătălin Botezatu a mai spus că Stephan Pelger se simțea foarte singur, dorul de familie fiind un element care l-a afectat cu adevărat.

Totuși, Cătălin Botezatu nu înțelege de ce prietenul său ar fi recurs la gestul necugetat de a-și încheia toate socotelile cu viața.

Citește și: Ioana s-a pregătit de distracție, însă jurizarea i-a lăsat un gust amar. Concurenta a primit o singură steluță: „Accesorizarea șchioapătă”

„Cât de disperat poți să fii, era tânăr, indiferent cât de rău ți-ar fi mers, atelierul, afacerea, nu recurgi la așa soluții.

Dar era foarte singur, seara când ajungea acasă… era singur. Poate și asta l-a făcut să recurgă la gestul ăsta…. Acum două zile postase o poză cu tatăl lui, cum că îi lipsește. Toți trăim la un moment dat departe de familie… dar asta e”, a concluzionat designerul.