Andreea Raicu a trecut prin clipe cumplite! Vedeta s-a confruntat cu o mare teamă încă din copilărie, însă recent a reușit să o depășească.

Chiar dacă pe parcursul timpului trauma din copilărie a afectat-o pe aceasta, acum Andreea Raicu poate să vorbească deschis despre experiența care i-a marcat viața.

Andreea Raicu a trecut prin clipe cumplite! Totul s-a petrecut când avea doar 12 ani: „Mi-a fost atât de frică”

Andreea Raicu este considerată de multe femei din România o persoană foarte puternică, în special pentru că aceasta a vorbit deschis pe parcursul timpului despre experiențele neplăcute cu care s-a confruntat pe parcursul timpului.

Recent, vedeta s-a confesat din nou în fața urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare și a dezvăluit că în copilărie s-a confruntat cu o mare teamă de apă, care a urmărit-o și după ce a ajuns la maturitate.

Acum însă, această frică a rămas în urma sa, pentru că a reușit să o depășească.

Citește și: Fiul lui Theo Rose nu poartă numele de familie al lui Anghel Damian. Tatăl artistei a explicat ce scrie în certificatul de naștere al micuțului: „Este o realizare”

„Când aveam cinci ani, părinții mei m-au dus la înot. Primul lucru care mi s-a întâmplat când am fost la ora de înot, am fost aruncată într-o piscină fără colac, fără aripioare, fără absolut nimic.

Am crezut că am să mor. Din momentul ăla, mi-a fost atât de frică de apă încât n-am mai învățat să înot până pe la vreo 12 sau 13 ani”, a declarat Andreea Raicu, pe Instagram.

Andreea Raicu, dărâmată de moartea prietenului său. Vedeta, profund afectată de decesul lui Stephan Pelger

Stephan Pelger s-a stins din viață cu câteva săptămâni în urmă și a lăsat în urma sa multă durere, în special pentru cei care l-au cunoscut personal și care l-au iubit.

Este vorba și despre Andreea Raicu, care a postat la acea vreme un mesaj pe contul ei de Instagram.

Citește și: Motivul pentru care Stephan Pelger și-ar fi pus capăt zilelor. Cătălin Botezatu a vorbit despre moartea regretatului său prieten: „Era foarte singur”

„Încă mi-e greu sa cred….Un suflet bun, un spirit atât de viu și creativ, dar foarte măcinat pe interior… Drum lin @stephanpelger spre un loc în care sper să îți găsești liniștea.

Voi păstra în suflet toate amintirile, momentele atât de frumoase petrecute împreună… și voi purta cu drag mereu creațiile pe care mi le-ai făcut de-a lungul anilor”, a scris Andreea Raicu.