Andreea Raicu trece prin clipe grele. Andreea Raicu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din țara noastră. Aceasta este foarte activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu urmăritorii ei tot ce se întâmplă în viața sa.

De curând, aceasta le-a transmis o veste dureroasă fanilor săi. Câinele pe care îl iubește foarte mult și care i-a fost alături aproape un deceniu și jumătate s-a stins din viață.

Andreea Raicu trece prin clipe grele. Vedeta a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare: „Nu va trece de tot niciodată”

Efi a reprezentat un adevărat membru al familiei pentru vedetă. Din nefericire, patrupedul s-a stins din viață iar Andreea Raicu se confruntă acum cu o durere fără margini. Aceasta spune că nu va putea niciodată să treacă peste pierderea acestei ființe dragi. 

În cuvintele pe care le-a transmis prin intermediul contului ei de Instagram, Andreea a mărturisit că pe parcursul timpului a avut parte de foarte mult sprijin emoțional din partea patrupedului, căruia deja îi simte foarte tare lipsa.

Citește și: Cine este Alina de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8? De profesie make-up artist, concurenta intră în cursa pentru premiul cel mare

„Când o bucată din sufletul tău e sfâșiată…. Și simți o durere care crezi că te va sufoca… puțin spațiu face doar recunoștința pentru ca am avut lângă mine timp de 14 ani un suflet atât de curat, atât de bun care mi-a alinat durerile sufletului, care mi-a simțit fiecare emoție și fiecare lacrima, care mi-a adus atâta bucurie în casă și în viață cum nu credeam că poate aduce un câine.

Pentru ca Efi nu era „un câine”. Efi era un membru al familiei. Mi-a dat și m-a învățat dragostea necondiționată în fiecare moment și m-a făcut sa descopăr atât de multe despre mine.

Citește și: Constanția o acuză pe Milena că a copiat o ținută! Conflictul de la „Bravo, ai stil” 2023 continuă în spatele camerelor de filmat

E una dintre cele mai dureroase despărțiri din viața mea…și știu că nu va trece de tot niciodată…”,

a scris Andreea Raicu pe rețelele de socializare.