Andreea Mantea și-a etalat silueta de vis pe plajele exotice.

Prezentatoarea TV îi încântă foarte des pe telespectatori cu aparițiile pe micul ecran din cadrul emisiunii pe care o moderează.

De obicei, Andreea Mantea nu alege să pozeze în ipostaze incendiare, însă iată că de această dată tânăra vedetă a făcut o excepție, pe una dintre cele mai însorite plaje ale lumii.

Andreea Mantea și-a etalat silueta de vis pe plajele exotice. Iată ce destinație de vacanță a ales vedeta

Vedeta  a decis ca, imediat după Sărbătorile Pascale, să se bucure de câteva zile de relaxare pe plajele din Cancun, o destinație de vacanță cu adevărat deosebită și râvnită de mulți români.

Citește și: Andreea Mantea, luată prin surprindere de fiul ei! Ce întrebări neașteptate îi pune David: „Nu mă așteptam să mi le adreseze acum”

Totuși, prezentatoarea TV a decis să îmbine utilul cu plăcutul așa că, în timp ce se bucură de razele soarelui, prezentatoarea TV a luat parte și la

mai multe activități organizate de brand-ul de make-up pe care îl reprezintă în țara noastră.

Andreea Mantea i-a pus pe jar pe fanii ei cu formele sale de invidiat

Prezentatoarea TV a ajuns de foarte puțin timp pe plajă și a decis să se bucure de atmosfera relaxantă. Astfel, Andreea Mantea a făcut o serie de poze incendiare.

Îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, de culoare roșie, realizatoarea TV a postat ulterior imaginile pe rețelele de socializare, spre marea bucurie a fanilor acesteia.

Citește și: Andreea Mantea a ajuns față în față cu Jurații, la “Bravo, ai stil!”

Cei care o îndrăgesc pe prezentatoarea TV au fost plăcut surprinși de faptul că aceasta a reușit să își îndeplinească scopul pe care și l-a setat cu aproximativ un an în urmă, atunci când a dezvăluit că a acumulat câteva kilograme în plus, de care și-a dorit să scape cât mai repede, ceea ce a și reușit. Acum, Andreea Mantea arată mai bine ca niciodată și se bucură din plin de silueta pe care a obținut-o în urma schimbărilor pe care le-a implementat în regimul ei alimentar.