Kanal D a fost lider absolut de piață cu gala de duminică a reality show-ul matrimonial “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea. Astfel, editia de ieri, difuzata in intervalul 16:00 – 18:00, a plasat Kanal D pe primul loc, pe toate categoriile de public monitorizate.  Călătoria concurenților în căutarea sufletului pereche, poveștile de viață și traseul acestora au ținut telespectatorii în număr uriaș, în fața micilor ecrane.

Duminică, emisiunea prezentată de Andreea Mantea, în intervalul orar mentionat anterior, a poziționat Kanal D lider de piață, pe toate categoriile de public.

Kanal D a înregistrat 3.3 puncte de rating si 14,4% cota de piață, pe targetul Comercial (21-54Nat ABCD), 4.0 puncte de rating si 14,6% cota de piață, pe targetul National, si 2.9 puncte de rating si 11,3% cota de piață, pe targetul All Urban.

Gala “Casa iubirii” fost urmărită de o medie de 700.000 de fani din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. În minutul de aur, atins la 17:52, aproape un milion de telespectatori (910.000)

din întreaga țară urmăreau cu sufletul la gură emisiunea difuzata la Kanal D.