Iată cum se relaxează Andreea Mantea. Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din țara noastră.

Pe parcursul timpului, aceasta a reușit să își construiască o carieră de succes în domeniul televiziunii, fiind iubită de mii de oameni.

Iată cum se relaxează Andreea Mantea. Vedeta Kanal D a dezvăluit cu ce își ocupă timpul liber

Andreea Mantea are o carieră de succes și duce o viață liniștită alături de fiul ei, de educația căruia se ocupă în fiecare zi.

În marea majoritate a timpului, prezentatoarea TV se află la filmările pentru emisiunea pe care o moderează de mai mulți ani. Pentru că este foarte concentrată pe carieră, vedeta nu are foarte mult timp liber.

Citește și: De ce a venit Andreea Mantea în platoul „Bravo, ai stil!” 2023? Le-a făcut o surpriză juraților: „Nu îmi vine să cred!”

Totuși, aceasta a mărturisit că atunci când are câteva momente pentru ea, aceasta alege să se bucure de liniște și să se concentreze pe lucrurile care îi aduc o stare de bine, printre care se numără meditația, orele de yoga și rugăciunea. 

„Când să mai fac și altceva? Nu am cum. Ce crezi că fac între filmări? Crezi că este interesantă viața mea? Acum este cu meditație, cu yoga, cu manifestare, cu rugăciune, cu liniște.

Nu e nimic interesant. E multă liniște în viața mea”, a povestit Andreea Mantea, pentru EGO.ro.

Vedeta Kanal D a petrecut Paștele pe plaje însorite

În perioada Sărbătorilor Pascale, vedeta a ales să îmbine utilul cu plăcutul și a ales să plece într-o destinație însorită de vacanță.

Citește și: La 16 ani, Kanal D îi premiază pe fani! Sărbătorim împreună 16 ani de Kanal D cu un super concurs! Iată ce trebuie să faci pentru a participa!

Acolo, aceasta s-a relaxat și s-a detensionat. Prezentatoarea TV și-a etalat formele de invidiat într-un costum de baie dintr-o singură piesă, cu care a atras atenția tuturor urmăritorilor săi. Pentru această escapadă, realizatoarea TV s-a bucurat de vremea însorită din Cancun, unde a luat parte la un eveniment organizat de brandul de make-up pe care îl reprezintă de ceva timp în țara noastră.