Angelina Jolie încă suferă din cauza morții mamei sale. Pe data de 10 mai mama Angelinei Jolie ar fi împlinit vârsta de 73 de ani.

Dacă Marcheline Bertrand ar mai fi trăit, această zi ar fi reprezentat o adevărată sărbătoare în familia vedetei. Acum însă, această zi nu face decât să îi amintească actriței de tragedia care i-a lovit familia.

Angelina Jolie încă suferă din cauza morții mamei sale. Vedeta a transmis câteva cuvinte în ziua în care Marcheline Bertrand ar fi împlinit 73 de ani

La 15 ani de la moartea celei care i-a dat viață vedeta nu a uitat-o pe mama ei. Cu o zi înainte de clipa în care aceasta ar fi împlinit 73 de ani, Angelina Jolie și-a surprins urmăritorii cu o fotografie din copilăria sa, însoțită de un mesaj emoționant.

Citește și: La 15 ani de când a făcut pasul cel mare, Simona Pătruleasa îmbracă din nou rochia de mireasă. Vedeta Kanal D are planuri mari pentru aniversarea căsniciei sale

„Mâine (n.r. 10 mai) se fac 73 de ani de naștere a mamei mele. Ea a murit în urmă cu 15 ani, după o lungă luptă cu cancerul de sân și ovarian.

În iunie voi fi la o luna distanță de vârsta la care ea a fost diagnosticată. Am avut intervenții chirurgicale preventive pentru a încerca să reduc șansele, dar continui să fac controale”, a scris Angelina Jolie pe pagina ei personală de Instagram.

Angelina Jolie, îndemn pentru toate femeile din lume: „Vă rog să vă faceți timp să vă îngrijiți”

Pentru că mama actriței a murit în urma unei lupte cu cancerul, Angelina Jolie a început încă de tânără să aibă grijă de sănătatea ei, ceea ce le îndeamnă pe toate doamne și domnișoarele să facă la rândul lor.

Citește și: Andreea nu a tras lozul câștigător cu outfit-ul ei. Concurenta a primit două steluțe din partea juraților, împreună cu criticile acestora: „Ți-ai făcut singură un deserviciu”

„Trimit iubirea mea celor care și i-au pierdut pe cei dragi și putere celor care luptă chiar în acest moment pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc. Iar pentru toate femeile, vă rog să vă faceți timp să vă îngrijiți și să vă faceți mamografii și analize de sânge sau ecografii, mai ales dacă aveți antecedente familiale de cancer”, a încheiat celebra actriță mesajul de pe rețelele de socializare.