Ilinca Vandici și fiul ei, Zian, au plecat într-o vacanță de patru zile, iar destinația de vis a fost chiar Dubai. Prezentatoare „Bravo, ai stil” 2023 a ales cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite deoarece a vrut să îi ofere fiului ei o experiență de neuitat, motiv pentru care au avut fiecare zi plină cu activități.

Vedeta a postat fotografii spectaculoase din vacanță pe pagina ei de Instagram, iar fanii au admirat locurile pe care le-au vizitat.

În ultima zi din vacanță, Ilinca Vandici și Zian au avut parte de o experiență de vis, în timp ce au fost plimbați cu mașina prin savane cu animale sălbatice și au hrănit girafele.

Ilinca Vandici, primele impresii despre vacanța cu fiul ei din Dubai: „Îi ofer lui Zian momente unice și amintiri de neuitat”

Ilinca Vandici și fiul ei, Zian, au avut parte de o vacanță de neuitat în Dubai, iar drept dovadă stau toate fotografiile și videoclipuri postate de vedetă pe pagina ei de

Instagram. Prezentatoarea „Bravo, ai stil” 2023 a mărturisit că vacanța a meritat din plin, în special după ce a văzut fericirea de pe chipul băiatului ei. În momentul în care au plecat de la hotel, Zian a spus că iubește Dubai-ul și ca abia așteaptă sa se întoarcă.

Citește și: Ilinca Vandici, de aproape 16 ani pe micul ecran. Iată ce spune vedeta Kanal D2 despre concurentele de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

„Am trăit o super experiența astăzi. Am hrănit girafele, am văzut leii, hipopotamii, crocodilii, tigrii, maimuțele, elefanții și antilopele. Sunt foarte recunoscătoare pentru ca reușesc sa ii ofer lui Zian momente unice și amintiri de neuitat. Sunt fericita ca, alături de el, si copilul meu interior se bucura de aceste clipe minunate si, astfel, mi se pare ca reușesc sa rescriu povestea propriei copilării.
Mulți m-ați întrebat de ce am ales Dubai ca si destinație de vacanța alături de copil… e simplu! Pentru ca aici am găsit o mulțime de locuri

si activități super atractive pentru copii si nu ne-am plictisit nici măcar o secundă! Sunt recunoscătoare, așadar, pentru tot!”, este mesajul postat de Ilinca Vandici pe pagina ei de Instagram.

După patru zile de vacanță, Ilinca Vandici s-a întors în România, pregătită de continuarea filmărilor pentru Bravo, ai stil 2023. Vedeta s-a filmat în timp ce se îndrepta dis-de-dimineață către filmări, după o vacanță de vis alături de fiul ei, care acum s-a întors la grădiniță. 

„Gata și vacanța! Ne-am distrat, ne-am relaxat, ne-am simțit bine, dar ne-am întors acasă. Zian e la grădinița de dimineață, eu sunt în drum spre filmări. M-am culcat târziu, m-am trezit devreme. Sper să am energie astăzi pentru o întreagă zi de filmări, dar merg cu bucurie și cu drag. Să aveți o zi frumoasă!”, le-a transmis prezentatoarea „Bravo, ai stil” 2023 fanilor ei.