La 15 ani de când a făcut pasul cel mare, Simona Pătruleasa îmbracă din nou rochia de mireasă. Simona Pătruleasa este una dintre cele mai îndrăgite prezențe de la pupitrul știrilor din țara noastră.

Vedeta Kanal D are o relație foarte fericită de peste 15 ani cu partenerul ei de viață, Sabin Ivanof, alături de care are o familie foarte frumoasă.

La 15 ani de când a făcut pasul cel mare, Simona Pătruleasa îmbracă din nou rochia de mireasă. Iată de ce a luat această decizie

Cu ocazia aniversării de 15 ani a căsniciei pe care o are cu Sabin Ivanof, Simona Pătruleasa va pleca împreună cu familia sa în Capri, acolo unde se vor bucura de câteva zile de vis.

În acele clipe, știrista va reface pozele de nuntă, astfel că prezentatoarea TV își dorește să refacă pozele de la nuntă, acesta fiind motivul pentru care își

dorește să poarte din nou rochia de mireasă.

Citește și: Andreea Mantea, luată prin surprindere de fiul ei! Ce întrebări neașteptate îi pune David: „Nu mă așteptam să mi le adreseze acum”

„O să mergem și în vacanță în iunie, cred. Împlinim 15 ani de când ne-am căsătorit și mergem acolo în Capri, unde ne-am căsătorit. Am mai fost după nuntă, la un an.

După aceea, am mai fost la 10 ani și mergem acum, după 15 ani”, a spus Simona Pătruleasa, pentru viva.ro.

Ingrid, fiica Simonei Pătruleasa, îi va însoți pe părinții ei în vacanța din Capri: „Nu am fost niciodată fără ea”

Simona Pătruleasa și-a dorit ca toată familia ei să ia parte la aniversarea căsniciei sale, astfel că vedeta Kanal D a hotărât ca Ingrid, fiica acesteia, să ia parte la sejurul din Capri.

Citește și: Kanal D2, lansare oficială printr-o petrecere de excepție! Vedetele postului au strălucit la eveniment: „Este noua noastră casă”

„Nu există așa ceva. Nu am fost niciodată în vacanțe fără ea. De când a venit pe lume, de 12 ani, nu am fost nicăieri fără ea, niciodată. Și asta ți-o spun acum, că e secret: vreau să refac poza de la nuntă.

Am rochia de acum 15 ani și vreau să mă îmbrac cu ea și să refacem poza de acum 15 ani. Să vedem, sper să îmi iasă. Sper. Rochia există, îmi vine bine, pentru că am probat-o. Deci sper să fie frumos”, a mai spus vedeta.