Marți, Corina Caciuc, partenera de viață a lui Laurențiu Reghecampf, a dat de înțeles tuturor celor care urmăresc cuplul că ar urma să îl facă din nou tată pe antrenor.

Vestea nu a trecut neobservată de către Anamaria Prodan, care a avut și ea un mesaj pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. La doar câteva ore după ce Corina Caciuc a postat o poză cu fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, impresara le-a făcut o surpriză fanilor ei.

Vedeta a dezvăluit că începe o nouă etapă a vieții sale, un nou proiect, în cadrul căruia este foarte implicată. Impresara spune că este susținută constant de copiii ei, fapt pentru care este foate recunoscătoare. Totuși, mesajul Anamariei Prodan este învăluit în mister, pentru că nu a dezvăluit cu exactitate despre ce este vorba în noul ei proiect.

„Astăzi vreau să vă dezvălui o mare surpriză, un nou început în viața mea, un capitol misterios plin de pasiune și dedicare! După o perioadă de reflecție

și transformare personală, am decis să intru într-o aventură cu totul nouă, una care reflectă valorile și experiența mea de viață.

Cu mândrie vă prezint "Serenitate by Anamaria Prodan"! Un univers plin de mister, unde fiecare produs ascunde o poveste unică, așa cum avem cu toții în viețile noastre. Este o continuare a poveștii mele, a drumului meu personal de creștere și învățare.

Citește și: Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, din nou împreună? Au apărut așa la un eveniment monden: „Toți se uită ciudat!”

În această călătorie plină de suspans, am învățat cât de important este să mergi mai departe, să rămâi puternic și să te reinventezi în fața provocărilor vieții. Cu toții știm că viața ne aduce uneori schimbări pe care nu le anticipăm, dar asta ne oferă șansa de a evolua și de a ne redescoperi.

Merg mai departe în această poveste alături de cele mai mari comori ale mei, copiii mei minunați! Ei sunt sursa mea de inspirație și forța mea în această nouă aventură. Împreună, ne susținem unii pe alții și explorăm tot ce este mai frumos în viață.

Rămâneți aproape pentru a descoperi ce se ascunde în spatele cortinei și pentru a vă bucura de produse care să vă facă să vă simțiți minunat în pielea voastră.

Mulțumesc pentru sprijinul vostru continuu și pentru că sunteți alături de mine în această aventură suoerba!”, a scris impresara, pe contul ei de Instagram.

Anamaria Prodan, reacție după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf ar putea avea un nou copil: „Ne rugăm la Dumnezeu mereu să-i lumineze mintea”

Chiar dacă Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au avut o despărțire ușoară, acum impresara îi dorește doar lucruri bune fostului ei partener.

După ce a aflat că noua iubită a antrenorului ar putea fi însărcinată pentru a doua oară, Anamaria Prodan a avut un mesaj pentru fostul ei soț.

Impresara i-a urat, printre altele, „la mulți ani!”, pentru că ieri a fost ziua de naștere a antrenorului, care a împlinit 48 de ani. De asemenea, Anamaria Prodan îi dorește multă sănătate și putere să își crească copiii.

Citește și: Anamaria Prodan, la brațul lui Flavius Nedelea! Ce anunț a făcut impresara după despărțire: „Te iubesc”

„Îi urăm mult noroc. Mă bucur pentru el. Să fie fericit și sănătos să poată s-și crească toți copiii. Să fie împlinit pe toate planurile! Gândurile noastre bune merg către el.

Ne rugăm la Dumnezeu mereu să-i lumineze mintea și să-i călăuzească pașii pe drumurile gloriei. Îi urăm La mulți ani! de ziua lui și multă, multă bafta la noua echipă”, a spus Anamaria Prodan, pentru FANATIK.