Laurențiu Reghecampf ar putea să devină din nou tată. Aceasta este concluzia la care au ajuns toți urmăritorii acestuia după ce Corina Caciuc a postat pe contul de Instagram o fotografie care i-a făcut pe mulți să intre la bănuieli.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au împreună un fiu, Liam, pe care îl iubesc foarte mult și cu care petrec cât mult pot. Iată însă că familia antrenorului ar putea să se mărească în curând.

Laurențiu Reghecampf ar putea să devină din nou tată! Antrenorul este în culmea fericirii

Astăzi este o zi importantă pentru Laurențiu Reghecampf și familia acestuia. Antrenorul împlinește 48 de ani. Cu această ocazie, Corina Caciuc a făcut o postare pe rețelele de socializare care i-a făcut pe urmăritorii cuplului să intre la bănuieli.

Tânăra a postat o fotografie cu băiețelul ei și al lui Laurențiu Reghecampf.

În fața micuțului se află un tort pe care scrie „1+1=4”. Și cuvintele pe care le-a folosit tânăra mămică în mesajul pe care l-a transmis public i-au făcut pe oameni să intre la bănuieli.

Citește și: Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, din nou împreună? Au apărut așa la un eveniment monden: „Toți se uită ciudat!”

„La mulți ani pentru cel mai important bărbat din lume pentru mine! Tu ești și vei fi mereu eroul meu, tată.

#fratemaimare #mamavăiubește”, se arată în mesajul postat de tânăra mămică.

Nu a trecut mult după ce a început să se zvonească că antrenorul și partenera sa ar aștepta al doilea copil până ce Laurențiu Reghecampf a reacționat.

„Vă iubesc mult!”, a scris Laurențiu Reghecampf, într-un comentariu la postarea pe care a făcut-o partenera sa de viață.

Primul copil al lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc a venit pe lume anul trecut

În prezent, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au anunțat oficial că formează un cuplu la foarte puțin timp după ce antrenorul și Anamaria Prodan s-au separat.

Câteva luni mai târziu, mai exact în mai 2022, a venit pe lume Liam, băiețelul celor doi îndrăgostiți.

Încă de atunci, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf postează constant imagini în care apar zâmbitori alături de fiul lor, care a împlinit un an în această primăvară.