Sarah Dumitrescu împlinește 23 de ani! Este o zi foarte importantă în familia celei mai cunoscute impresare din țara noastră. Una dintre fiicele sale, Sarah Dumitrescu, împlinește 23 de ani.

Fiind o zi extrem de fericită pentru toată familia Prodan, impresara s-a decis să îi facă o surpriză cu adevărat impresionantă fiicei sale.

Sarah Dumitrescu împlinește 23 de ani! Ce surpriză i-a pregătit Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu se sfiește să le arate tuturor din mediul online, cu fiecare ocazie, cât de mult își iubește copiii. În special luni, impresara a împărtășit cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare ce surpriză i-a pregătit fiicei sale.

Sarah Dumitrescu împlinește 23 de ani, așa că celebra sa mamă a profitat de ocazie și i-a făcut o adevărată surpriză fiicei sale. Anamaria Prodan a umplut o întreagă cameră cu baloane, dintre care ieșeau cel mai mult în evidență cele în formă de cifre, care au fost plasate la nivelul

tavanului.

Citește și: Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, din nou împreună? Au apărut așa la un eveniment monden: „Toți se uită ciudat!”

Pe lângă decorul de vis, demn de o prințesă, pe care l-a realizat impresara pentru fiica sa, Anamaria Prodan i-a transmis și un mesaj Sarei.

„În ochii mei nu e nimeni care să îți egaleze frumusețea, nici un cuvânt care să descrie cât însemni pentru mine, nimic nu ar putea diminua dragostea mea pentru tine...

o ai acum și pentru eternitate. Nu contează câți ani ai, vei fi mereu fetița mea. Te iubesc din suflet”, a transmis Anamaria Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan, la brațul lui Flavius Nedelea! Ce anunț a făcut impresara după despărțire: „Te iubesc”

Cuvintele de dragoste au fost însoțite de o fotografie cu Anamaria Prodan și cu Sarah, în care ambele sunt foarte zâmbitoare, și o altă imagine mai veche, cu fiica impresarei.