Dana Roba a dezvăluit recent că soțul ei continuă să ajungă în fața autorităților din cauza disputelor cu soțul ei. Aflat în spatele gratiilor, Daniel Balaciu i-a depus mai multe plângeri soției lui pentru că nu ar avea grijă de cele două fete ale lor, Chantal și Celine. El o acuză că lasă fetele nesupravegheate, cu bona sau cu noul ei iubit, Beni.

Citește și: Dana Roba, mărturisiri după ce s-a întâlnit cu Daniel Balaciu la Parchet. Make-up artistul le-a spus totul urmăritorilor ei: „Am o menire pe acest pământ”

Make-up artista s-a prezentat la poliție și a decis să lămurească întreaga situație. Dana Roba a mărturisit că este surprinsă de comportamentul soțului ei, în contextul în care face aceste plângeri din spatele gratiilor. Vedeta ea în considerare să nu mai lase cele două fete să își viziteze rudele din partea tatălui, în contextul în care chiar recent mama lui Daniel Balaciu a venit în vizită.

„Ar fi trebuit să ajung mâine la București, ca să fac un RMN, dar trebuie să mă duc IPJ, căci soțul care m-a distrus mi-a făcut plângere. Iar azi mi-a făcut o altă plângere. Mă acuză că las copiii cu bona, nesupravegheați, dar și cu prietenul meu.

Eu le-am zis așa: ‘Oameni buni, fetele mele sunt supravegheate, stau și cu mătușa mea, ea este mereu cu mine!’ Stau și mă gândesc.

Mă mir că el, cu mâinile legate, îmi face atâtea plângeri. Mi s-a spus însă că trebuie să mă obișnuiesc. Nu cred că o să mai las neamurile lui în prezența fetelor mele după faza asta, deși soacra a fost la noi zilele trecute”, a mărturisit Dana Roba pentru Playtech.ro

Daniel Balaciu, vizitat de fiicele sale în închisoare: „Am chemat un psiholog acasă” 

Au trecut luni bune de la cazul care a uimit întreaga țară, după ce Dana Roba a ajuns în comă la spital. Ea a fost atacată în timpul nopții cu brutalitate de către soțul ei, Daniel Balaciu, care acum se află în arest. Make-up artista este nevoită să se vadă acum din nou cu bărbatul care a băgat-o în spital, atunci când este chemată în instanță.

Fiicele ei, Celine și Chantal, și-au revăzut și ele tatăl, care se află în spatele gratiilor. Dana Roba a mărturisit că a fost nevoită să cheme un psiholog acasă, după ce fetele și-au revăzut tatăl. După ce a vorbit cu Celine, vedeta a aflat că cele două nu au vrut să vorbească cu tatăl lor, iar una dintre ele a plâns atunci când l-a văzut.

„Fetițele au fost la închisoare unde este el, în arest.

Pe mine m-a necăjit foarte tare pentru că fetițele sunt șocate de acel moment. Am chemat un psiholog acasă, dar fetițele nu vor să vorbească. Celine vorbește doar cu mine și mi-a povestit totul.  Mi-a spus că nu a vrut să vorbească cu el, că una dintre ele a plâns foarte tare. Nu vor să vorbească cu el, Chantal este foarte închisă în ea și trag greu cuvintele de la ea”, a declarat Dana Roba pentru  News Vest.