Dana Roba a făcut un anunț care i-a surprins pe toți! Vedeta aștepta cu nerăbdare operația de reconstrucție a craniului, care ar fi urmat să o scape de cicatricile pe care le are în urma loviturilor primite din partea soțului. Ea a amânat operația deoarece vrea să ajungă la tribunal, la procesul cu soțul ei, cu semnele pe care i le-a făcut. Make-up artista este hotărâtă să păstreze rănile până după terminarea procesului, pentru ca soțul ei să vadă în continuare câtă suferință i-a adus.

Cu toate acestea, chiar dacă nu îi este frică de operație, Dana Roba nu vrea să treacă din nou prin perioada în care să ia o pauză de la muncă, ceea ce s-ar întâmpla dacă s-ar opera în curând. 

Citește și: Daniel Balaciu, în spatele gratiilor pentru încă 30 de zile. Avocatul agresorului: „Acest incident a fost provocat”

„Acum sunt mai bine, slavă Domnului! În octombrie, ar trebui să mă operez, să-mi pună o plăcuță din titan, dar vreau să mă duc așa la tribunal,

la procesul cu soțul meu. Să mă duc așa, cu gaura asta în cap, pe care mi-a făcut-o el cu ciocanul. Nu știu când este primul termen, va fi, în curând, o să mă anunțe avocatul.

Dacă mă operez luna viitoare, așa cum eram programată, îi fac lui un mare bine și nu vreau. Ideea este că mi-e groază să o iau de la început, cu spitalele.

Nu mi-e frică, de operație, să știți. Îmi fac o cruce mare, înainte, și apoi sunt bine. Nu mai suport însă să stau iar acasă, până mă refac, nu aș mai putea să muncesc, eu câștig bani din coafură și machiaj”, a declarat Dana Roba, pentru Playtech.

Fetele Danei Roba și-au vizitat tatăl în închisoare: „Nu vor să vorbească cu el” 

Dana Roba a scăpat ca printr-o minune în urma chinului la care a fost supusă de soțul ei, Daniel Balaciu. Bărbatul se află în aceste momente în arest, iar în curând urmează să se întâlnească din nou în fața instanței. Make-up artista a dezvăluit că fiicele lor și-au vizitat pentru prima dată tatăl, de când acesta se află în spatele gratiilor, iar experiența a fost una traumatizantă.

Vedeta a mărturisit că fetele nici nu vor să vorbească cu tatăl lor, iar una dintre ele a plâns foarte tare atunci când l-a văzut. 

„Fetițele au fost la închisoare unde este el, în arest. Pe mine m-a necăjit foarte tare pentru că fetițele sunt șocate de acel moment. Am chemat un psiholog acasă, dar fetițele nu vor să vorbească. Celine vorbește doar cu mine și mi-a povestit totul.

Mi-a spus că nu a vrut să vorbească cu el, că una dintre ele a plâns foarte tare. Nu vor să vorbească cu el, Chantal este foarte închisă în ea și trag greu cuvintele de la ea”, a spus Dana Roba pentru  News Vest.