Securea războiului nu a fost îngropată în scandalul dintre Narcisa Bălan, cunoscută publicului drept Narcisa Guță, și Dana Roba. Atacurile continuă chiar și în ziua de astăzi, cel puțin din partea Narcisei Guță. Cele două au avut o relație cu același bărbat, Nicolae Guță, iar în urmă cu mulți ani erau pe primele pagini cu atacurile pe care și le trimiteau.

Citește și: Dana Roba a ajuns la tribunal. Make-up artistul speră că soțul agresor să-și primească pedeapsa: „Fruntea mea denotă faptul că era să mor”

După ce Dana Roba a fost în spital și a fost la un pas de moarte, make-up artista și-a refăcut viața. Ea este într-o relație alături de Beniamin, care i-a fost alături în cea mai grea perioadă a vieții sale și s-ar fi rugat ca aceasta să își revină din comă. Narcisa Guță nu crede în povestea de dragoste a make-up artistei și a atacat-o în mediul online. În timpul unui live pe Tik Tok, cântăreața i-a adus acuzații grave.

Narcisa Guță este de părere că Dana Roba a mințit despre modul cum l-ar fi cunoscut pe Beni, noul ei iubit, însă acesta nu este cel mai grav lucru de care o acuză. Ea a mai afirmat că din banii de donații i-ar fi cumpărat mașină noului iubit.

„Dacă erai femeie serioasă nu ți lăsai bărbatul în casă ca să trăiești cu amantul de care zici ca l-ai cunoscut prin spitale.

Ai dat altă vrăjeală la fraieri ca să-ți doneze lumea ca ai nevoie de bani pentru operații, ți-au dat 20.000 de euro, ca să-i iei mașină la amant. Acum să-ți doneze fraierii să faci nuntă, să vezi tu ce-ți mai faci. Ești o prefăcută, te faci că ești pocăită și ai premoniții (...)”, a spus Narcisa Guță, pe TikTok.

Dana Roba, prima reacție după acuzațiile Narcisei Guță: „Nici nu mă interesează”

Dana Roba a fost contactată recent pentru a răspunde acuzațiilor aduse de Narcisa Guță. Make-up artista nu a oferit un contraargument, ci a refuzat să comenteze subiectul, mai ales că era prima dată când a auzit despre el. Vedeta a mărturisit că nu este interesată de subiect și nici nu a văzut declarațiile Narcisei Guță pe Tik Tok, mai ales că nici nu are cont pe aplicație.

„Nu vreau să comentez nimic, nici măcar nu am TikTok, nu știu nimic, nu am TikTok și nu sunt curioasă să-mi fac. Nu știu, nici nu mă interesează!”, a declarat Dana Roba, pentru Spynews.ro.

Dana Roba vrea să se recăsătorească: „Aștept să divorțez!” 

Dana Roba formează un cuplu cu Beni, tânărul care i-a fost alături atunci când se afla în comă.

Make-up artista a dezvăluit că cei doi s-au apropiat în ultima perioadă și au decis să treacă la pasul următor. Cuplul este de nedespărțit și sunt zăriți tot mai des împreună. Întrebată dacă vrea să se recăsătorească, Dana Roba a oferit un răspuns afirmativ, însă a lăsat „responsabilitatea” în mâinile noului ei iubit.

Citește și: Dana Roba s-a afișat pentru prima dată cu Beni, noul bărbat din viața ei. I-a fost alături în timp ce se afla în spital: „A fost sigur ca voi muri, a fost distrus”

„Aștept să divorțez! Actele de divorț sunt deja băgate, dar de la 1 septembrie încolo o să se miște lucrurile pentru că acum este vacanța judecătorească.

Sunt foarte fericită că am lucrat weekend-ul care a trecut de la 05.00 până la 19.00 seara, în timpul săptămânii sunt mai liberă.

O să am și weeekendul acesta programări și tot așa. Mă bucur foarte mult. În momentul de față sunt chiar ok. Dacă mă recăsătoresc după ce divorțez de Daniel? De ce să nu mă recăsătoresc? Dar nu știu dacă o să se întâmple sau nu! Asta trebuie să îl întrebați pe Beni”, a declarat Dana Roba pentru  Click!