Dana Roba a acceptat să se deschidă în emisiunea „În Oglindă”, prezentată de jurnalistul Mihai Ghiță. Make-up artista a făcut dezvăluiri sincere despre viața ei și despre momentul care i-a schimbat viața, dimineața de 5 iunie. Vedeta își aduce aminte și acum, cu lux de amănunte, tot ce i s-a întâmplat în dimineața în care soțul ei a atacat-o. Ea a povestit că situația dintre ei era tot mai tensionată, după ce Dana Roba i-a cerut soțului ei divorțul.

Tânăra își aduce aminte și acum ce i s-a întâmplat în ziua de dinaintea macabrului. 

Citește și: Dana Roba s-a afișat pentru prima dată cu Beni, noul bărbat din viața ei. I-a fost alături în timp ce se afla în spital: „A fost sigur ca voi muri, a fost distrus”

Dana Roba: Am avut de machiat o prietenă de-a mea.

Am machiat-o și am venit acasă. Am fost la biserică, m-am îmbrăcat, am luat-o pe Chantal și am ajuns la biserică. I-am zis că nu vreau să vină cu mine, i-am zis să vină cu cine vrea el. În biserică, noi stăteam separat. Se uita la mine încontinuu, la un moment dat se făcea că doarme în biserică. Eu am luat fata și am plecat cu psiholoaga bisericii să luăm masa în oraș.
La 10 am ajuns acasă, când am ajuns, eu nu am știut că el a ajuns acasă. El i-a spus niște lucruri pastorului, căreia i-a spus să nu divorțeze. Văd că nu mai e cheia de la dormitorul meu, că eu mă închideam. Tatăl meu mi-a zis: „Dana, închide-te, că ăsta vrea să îți ia viața”. Am ajuns acasă, m-am pregătit de somn și m-am rugat. Foarte importantă rugăciunea pe care am făcut-o eu pe 4 înspre 5.
Dumnezeu e prea mare, mi-a dat mie viață.

I-am zis: „Doamne, te rog din inima mea, oricine vrea să se atingă de copiii mei, Duhul Sfânt să îi protejeze. Eu dormeam cu batic pe cap și m-am pus să dorm. Eram obosită, am dormit atât de bine după muncă. Eu cred că el n-a dormit toată noaptea. El dormea în living, și-a făcut bagajele ca să fugă, a luat actele, a adus ciocanul.

S-a pregătit remarcabil pentru moartea mea. Eu cred că era undeva 5-6-7, orele astea erau. Când mi-a dat primul ciocan în cap, m-am întors și am apucat să văd geamul. „Te omor, pocăita d******i. Vreau să mori, să te văd moartă, întinsă pe masă”.

Fetele Danei Roba au auzit întreaga scenă: „Erau în camera lor și m-au auzit. Plângeau”  

Dana Roba i-a dezvăluit lui Mihai Ghiță că fetele ei au auzit întreaga scenă și au văzut-o imediat după ce a fost atacată. Cu lacrimi în ochi, make-up artista a recunoscut că Selina și Chantal încă nu se pot deschide cu privire la ceea ce au trăit în dimineața de 5 iunie, însă i-au recunoscut mamei lor că și-au văzut tatăl plin de sânge și au văzut-o și pe ea, întinsă în pat și plină de sânge. 

Dana Roba: Când mi-a dat primul ciocan în cap, deodată s-a făcut o lumină albă deasupra capului meu, o ceată de îngeri și au zis așa: „Nu vei simți nicio durere”. A început să îmi împartă pumni, picioare și ciocane în cap. I-am spus: „Tu nu mă lovești pe mine, tu dai în Hristos, în copilul lui Hristos”. Am trăit clipele groaznice. Fetele erau în camera lor și m-au auzit. Plângeau. Am niște mesaje înregistrate cu fetițele mele. Ele au zis că nu vor să povestească psihologului. Am întrebat-o pe Selina dacă știe cine a bătut-o pe mami, mi-a zis că știe. Înregistrările sunt ceva deprinse din Iad. Au povestit cum l-au văzut pe el plin de sânge. „Mami, m-ai văzut?”, am întrebat-o și ea a spus: „Chantal s-a dus la tine și te-a văzut, mami”.

Fetele au văzut, mi-au zis că mă auzeau cum plângeam foarte tare. Dacă nu erau copiii în cameră, nu aș fi plâns așa de tare. Până eu mi-am revenit din comă, el a dat declarațiile pe care le-a vrut, era convins că eu mor. El a uitat cui Dumnezeu mă închin eu. Țin minte fiecare moment.

Dana Roba își aduce aminte fiecare detaliu din dimineața atacului: „Nu moare, aștept să moară” 

Make-up artista a povestit cronologic ceea ce i s-a întâmplat în dimineața atacului. Ea a dezvăluit că a fost abandonată ore întregi de către soțul ei, care ar fi sperat să o găsească moartă atunci când s-a întors la apartament. Dana Roba a dezvăluit că l-a auzit în timp ce a vorbit cu cineva la telefon, dar nici până în acest moment nu știe cine este persoana. Vedeta bănuiește că este vorba despre mama sau fratele lui, care l-ar fi convins să cheme Ambulanța. 

Mihai Ghiță: Câte ore te-a abandonat?

Dana Roba: Dacă m-a bătut pe la ora 6-7, pe la 8 o fi plecat și poate a venit pe la 11-12. Nu știu orele. Vreo 3-4 ore m-a lăsat. Fetele l-au văzut că își făceau duș, că era plin de sânge. A luat fetițele, s-a dus la sat, a plecat la mama lui și s-a întors înapoi la mine. Când s-a întors la mine a vorbit la telefon. Nu știu cu cine. Când el a fost plecat, am dormit lemn. Încă îl țin minte pe polițistul de la Secția 3 care plângea și mi-a spus că îmi face o poză. Mă simțeam foarte slăbită. El a sunat pe cineva și zice: „Asta nu a murit. Nu moare, aștept să moară, asta nu moare”. Nu știu cu cine a vorbit, eu cred că cu mama lui, poate mă înșel, ori mama, ori fratele lui”. A venit la mine și m-a întrebat dacă vreau să cheme Ambulanța. M-au salvat vorbele persoanei cu care a vorbit înainte la telefon. A chemat Ambulanța, Poliția și a spus că ne-am bătut.