Soțul Danei Roba face eforturi să iasă din închisoare. Aflat în arest preventiv, Daniel Balaciu apelează la mila judecătorilor și încearcă să îi convingă să primească o pedeapsă mai mică. Veștile pe care le-a primit nu au fost unele bune pentru el. Astfel, judecătorii au respins astfel contestația făcută de Daniel Balaciu prin care cerea schimbarea măsurii într-una mai ușoară.

Citește și: Dana Roba s-a întors la viața de dinainte, după două luni de chin! Imaginile cu ea la volan au devenit virale

Ei au decis, pe data de 1 august 2023, prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile în cazul lui Daniel Balaciu. O nouă decizie în cazul său urmează să fie luată pe data de 3 septembrie 2023.

„În baza art. 242 alin. 2 C.pr.pen. respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu o măsura preventivă mai ușoară. În baza art.

275 alin. 3 Cod pr.pen., cheltuielile legate de soluționarea prezentei cereri rămân în sarcina statului. Cu drept de contestație in termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziție, prin mijlocirea grefei instanței, azi data de 01.08.2023, ora 14:50”
, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Dana Roba s-a afișat cu un nou bărbat! Ce spune despre o nouă relație

Dana Roba pare că se întoarce ușor către viața obișnuită pe care o avea înainte să fie la un pas de moarte. La două luni de la incidentul care a băgat-o în spital, make-up artista s-a întors din nou la muncă, iar anumite schimbări pare că au apărut și în viața ei personală. Ea a fost surprinsă recent cu un alt bărbat, într-un mall din Timișoara. Vedeta a fost întrebată dacă în viața ei a apărut cineva nou, însă momentan nimic nu este oficial.

Ea a mărturisit că bărbatul este un prieten foarte bun, însă amândoi sunt singuri.

Citește și: Dana Roba, față în față cu soțul ei după ce a fost la un pas de moarte! Vedeta spune că soțul ei speră la o împăcare: „Este nebun omul!”

„Las lumea să vorbească, să zică ce vrea. Nu vreau să zic nici că e, nici că nu e iubitul meu.

Pot spune acum doar că e un prieten foarte bun, îl cheamă Beniamin. Este de la biserică. Omul este singur. Eu sunt singură. Fiecare om are dreptul la viață”, a declarat Dana Roba pentru Playtech.ro.

Dana Roba a reușit să uimească pe toate lumea cu recuperarea ei, iar acum își trăiește viața ca înainte de evenimentul tragic, care a traumatizat-o atât pe ea, cât și familia ei.

Faptul că s-a întors la muncă reprezintă un beneficiu pentru familia ei, fiind singura care are grijă de cele două fetițe ale sale, iar acum trebuie să ia în calcul și costurile pentru recuperarea sa, care nu sunt deloc mici.