Dana Roba și-a revenit ca prin minune după două luni de chin. Ea a fost pe punctul de a își pierde viața, după ce soțul și tatăl copiilor ei a mutilat-o. Medicii i-au dat șanse minime de supraviețuire, însă și-a revenit ca prin minune, iar acum viața ei se apropie ușor de normalitate. Ea a rămas să aibă grijă singură de cele două fetițe ale ei, ceea ce este tot mai greu fără să își folosească mâinile.

Citește și: Dana Roba, față în față cu soțul ei după ce a fost la un pas de moarte! Vedeta spune că soțul ei speră la o împăcare: „Este nebun omul!”

Vedeta nu credea că va mai putea să țină o pensulă de machiaj în mână după tot ce a trecut. Ea s-a întors recent la marea ei pasiune, machiajul, și a avut deja și prima clientă.

După ce i-au fost îndepărtate bandajele de la mâini, Dana Roba se poate ocupa de ce făcea înainte de evenimentul tragic prin care a trecut. Vedetei o să îi fie mai ușor să strângă banii pentru a își plăti recuperarea, dar să își și susțină financiar familia.

Ea a mărturisit că primește zilnic în jur de cinci sau șase cliente. Ea încasează pentru un machiaj de mireasă, în care este inclus și coafarea părului, prețul de 700 de lei.

Pentru un machiaj simplu, bruneta încasează suma de 400 de lei.

„Am și multe fete noi care își doresc să le machiez eu. Am avut și cliente vechi care au plecat că nu au vrut să mă vadă așa, că sunt prea urâtă. Asta este, fiecare alege ce face cu banii lui”, a declarat Dana Roba.

Dana Roba, surprinsă în trafic! Imaginile au devenit virale

Se pare că Dana Roba se întoarce ușor către viața obișnuită, pe care o avea înainte să fie bătută de soțul ei. Ea a fost surprinsă recent în trafic, la volanul mașinii sale. Imaginile au fost făcute publice de către sora vedetei, Lidia Roba, care au devenit imediat virale. Make-up artista a fost filmată în timp ce aștepta la semafor. 

Citește și: Dana Roba a postat primele imagini cu mâinile ei, după ce soțul i le-a distrus. Este tot mai aproape de a munci din nou: „Am plâns mai mult ca niciodată”

Pe rețelele de socializare, fanii i-au lăudat Danei Roba curajul de a se întoarce către activitățile ei obișnuite, inclusiv machiajul și șofatul. Acestea i se păreau aproape imposibile în urmă cu două luni.

„Ești o fată prea harnică, cu durerea pe tine și ai început serviciu. Multă sănătate și mă rog pentru vindecarea ta deplină”, „Ești o persoana minunata! Multa putere de munca si multa sănătate îți doresc! Te admir pentru faptul ca ești puternica in pofida tuturor traumelor pe care le ai suferit! Așa cum ai spus o

si tu de nenumărate ori Dumnezeu te iubește!”, „Când natura îți dă forță, curajul vine de la sine”, sunt doar câteva dintre comentariile primite recent de Dana Roba.