Dana Roba este pregătită să lase trecutul în urmă și să își înceapă o nouă viață. În urmă cu două luni, medicii nu îi dădeau șanse de supraviețuire, după ce soțul a băgat-o în spital. Acum, vedeta trăiește în fiecare o minune și a revenit ușor la obiceiurile de dinainte.

Citește și: Soțul Danei Roba face eforturi să iasă din închisoare! Ce decizie au luat judecătorii

În ultimele zile au circulat zvonuri cu privire la apariția unui nou bărbat în viața vedetei. Dana Roba nu a confirmat, dar nici nu a negat ceea ce s-a scris despre ea în mediul online. Totul a început după ce a fost surprinsă într-un centru comercial din Timișoara alături de un bărbat misterios. Ulterior, ea a mărturisit că este vorba despre un prieten foarte apropiat, care i-a fost alături în această perioadă dificilă.

„Las lumea să vorbească, să zică ce vrea. Nu vreau să zic nici că e, nici că nu e iubitul meu.  Pot spune acum doar că e un prieten foarte bun, îl cheamă Beniamin. Este de la biserică. Omul este singur. Eu sunt singură. Fiecare om are dreptul la viață”, a declarat Dana Roba pentru  Playtech.ro.

Dana Roba a postat prima fotografie alături de Beni, misteriosul bărbat din viața ei: „Am dreptul la viața ca oricare alta femeie” 

Dana Roba a postat în urmă cu puțin timp o fotografie alături de Beni, iar descrierea le-a ridicat și mai mult suspiciunile urmăritorilor cu privire la o relație. Make-up artista a mărturisit că Beni i-a fost alături încă din momentul în care se afla în spital, în stare gravă.

Era sigur că nu va supraviețui și se ruga pentru sănătatea ei. Cu această postare, Dana Roba a dat de înțeles că iubește din nou, în contextul în care a subliniat faptul că are dreptul la viață, precum orice altă femeie și speră să nu fie judecată prea aspru. 

„Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături in cele mai cumplite momente ale vieții mele.

După ce fostul soț m-a bătut cu bestialitate, și a vrut sa îmi ia viața, cu zeci de lovituri de ciocan, Beni a contactat familia, pentru ca își dorește sa ma viziteze la spital cu un buchet de flori. A fost sigur ca voi muri, a fost distrus, dar s-a rugat pentru mine și viața mea. Când am ieșit din coma a venit la spital, iar de-atunci mi-a fost alături atât cât a putut.

Cele care m-ați judecat, nu ma îngropați de vie, am dreptul la viața ca oricare alta femeie. #blessed #blessings #lifeblessings #jesusislord #loveislove #lovejesus #amazinglife”, este mesajul postat de Dana Roba în descrierea fotografiei.

Fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii și au susținut-o pe Dana Roba. Vedeta a primit mesaje de încurajare și a fost susținută să își trăiască viața așa cum își dorește, mai ales după ce i s-a mai dat o a doua șansă. 

„Dacă a fost alături de tine prin toate, cele întâmplate și te adora în continuare EL ESTE CE TREBUIE! SUCCES MAXIM!”, „Ai dreptul sa trăiești acesta viata exact cum vrei, gura lumi Nu o vei opri.. Dacă apleci urechea la cei care vorbesc, vei uita sa fi fericita... nu exista un tipar care trebuie respectat, toți avem suflet si avem dreptul sa iubim exact atunci când simțim.. să fii sănătoasă înainte de toate si iubita si fericita”, „Bineînțeles ca ai dreptul la o viața decenta, alături de cineva! Nimeni și nimic nu poate justifica ceea a făcut fostul tău soț! Tu sa fii tare și sa mergi cu fruntea sus pentru ca ești o luptătoare!”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.