Dana Roba și soțul ei, față în față! Cu două luni în urmă, Dana Roba a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a fost bătută cu bestialitate cu un ciocan de către partenerul ei de viață.

Chiar dacă a ajuns la spital în stare critică, Dana Roba a avut mereu un înger păzitor deasupra capului, așa că make-up artistul și-a revenit treptat și este mai pregătită ca niciodată să înceapă o nouă viață alături de cele două fetițe ale sale.

Dana Roba și soțul ei, față în față! Întâlnirea îi dă mari emoții vedetei: „Vreau să chem ambulanța, nu am voie să mă supăr”

Miercuri, 23 august, Dana Roba și cel care încă îi este soț, Daniel Balaciu, vor ajunge în fața magistraților. Întâlnirea pe care nu și-o dorește sub nicio formă îi dă foarte mari emoții make-up artistului, care spune că se teme pentru ce va urma.

„Am emoții, trebuie să recunosc că da, dar știu că Hristos e cu mine, așa cum m-a înviat pe mine din morți, așa va face și acum să fie bine. Dimineața la 9 va avea loc această întâlnire. Oamenii să se roage pentru mine, așa cum s-au rugat pentru mine când am fost în spital, așa să se roage pentru mine și când mă întâlnesc cu el pentru că nu e o întâlnire ușoară pentru mine”,

a spus Dana Roba, pentru Spynews.ro.

Vedetei îi este recomandat să fie foarte atentă atât la sănătatea sa fizică, cât și la emoțiile pe care le experimentează. Prin urmare, pentru că întâlnirea de miercuri are o încărcătură emoțională foarte mare, Dana Roba a mărturisit că dacă va considera că este cazul, va apela la ajutorul personalului medical.

Citește și: Dana Roba, față în față cu soțul ei după ce a fost la un pas de moarte! Vedeta spune că soțul ei speră la o împăcare: „Este nebun omul!”

„În cazul în care mi se face va rău vreau să chem ambulanța, nu am voie să mă supăr, să mă enervez, să mă necăjesc, să mă stresez, pentru mine persoana aceasta este un mare stres. Bineînțeles, voi merge cu avocații”, a mai zis ea.

Cu ceva timp în urmă, Dana Roba  a mai precizat faptul că în cadrul întâlnirii de miercuri, ea nu va comunia direct cu fostul ei soț, ci toate întrebările sale vor fi expuse de către procurorul de caz.