Dana Roba a primit o a doua șansă la viață, motiv pentru care make-up artista profită la maximum de fiecare zi. În urmă cu câteva luni, vedeta se lupta între viață și moarte, după ce bărbatul cu care și-a unit destinele în fața lui Dumnezeu a bătut-o cu bestialitate. Ea s-a întors la viața de dinainte și este fericită pentru că reușește să muncească din nou.

Citește și: Fetele Danei Roba au fost martore la chinul mamei lor! Make-up artista își aduce aminte, cu lux de amănunte, tot ce i s-a întâmplat: „Fetele l-au văzut plin de sânge”

În ultima perioada, Dana Roba le-a dezvăluit fanilor că cineva important a apărut în viața ei. Este vorba despre Beni, bărbatul care i-a fost alături în această perioadă dificilă și care s-a rugat pentru recuperarea ei. Chiar dacă la început erau doar prieteni, make-up artista a început să se posteze tot mai des alături de Beni. Se pare că Dana Roba are planuri mari de viitor și ia în calcul că se recăsătorească.

Ea așteaptă cu nerăbdare divorțul de bărbatul care a băgat-o în spital, iar dacă va fi sau nu cerută în căsătorie sau nu după ce va deveni o femeie liberă, este de părere că răspunsul la această întrebare îl poate da doar Beni.

„Aștept să divorțez! Actele de divorț sunt deja băgate, dar de la 1 septembrie încolo o să se miște lucrurile pentru că acum este vacanța judecătorească.

Sunt foarte fericită că am lucrat weekend-ul care a trecut de la 05.00 până la 19.00 seara, în timpul săptămânii sunt mai liberă.

O să am și weeekendul acesta programări și tot așa. Mă bucur foarte mult. În momentul de față sunt chiar ok. Dacă mă recăsătoresc după ce divorțez de Daniel? De ce să nu mă recăsătoresc? Dar nu știu dacă o să se întâmple sau nu! Asta trebuie să îl întrebați pe Beni”,

a declarat Dana Roba pentru Click!

Dana Roba, noi imagini alături de presupusul iubit! Cei doi petrec tot mai mult timp împreună 

Dana Roba a împărtășit recent cu urmăritorii din mediul online un videoclip în care apare alături de un buchet impresionant de flori, iar fanii și-au dat seama imediat că este din partea lui Beni.

Cei doi au avut parte și de o întâlnire romantică, la un restaurant. Make-up artista a imortalizat momentul și l-a postat pe rețelele de socializare. În videoclip se poate observa cum Beni face un semn de sărut către Dana Roba. 

„Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele. După ce fostul soț m-a bătut cu bestialitate, și a vrut sa îmi ia viața, cu zeci de lovituri de ciocan, Beni a contactat familia, pentru ca își dorește sa ma viziteze la spital cu

un buchet de flori.

A fost sigur ca voi muri, a fost distrus, dar s-a rugat pentru mine și viața mea. Când am ieșit din coma a venit la spital, iar de-atunci mi-a fost alături atât cât a putut. Cele care m-ați judecat, nu mă îngropați de vie, am dreptul la viața ca oricare alta femeie”,  a scris Dana Roba pe pagina ei de Instagram.