Daniel Balaciu, în spatele gratiilor pentru încă 30 de zile. Magistrații au luat o decizie în privința celui care a fost la un pas să o omoare pe Dana Roba. Daniel Balaciu va petrece următoarele 30 de zile în arest, după ce a mutilat-o pe mama celor două fiice ale sale.

După ce a aflat verdictul judecătorilor, avocatul lui Daniel Balaciu a prezentat versiunea bărbatului asupra a ceea ce s-a întâmplat între agresor și soția sa.

Daniel Balaciu, în spatele gratiilor pentru încă 30 de zile. Bărbatul se consideră nevinovat

Cu aproximativ două luni în urmă, Dana Roba a ajuns în stare critică la spital după ce a fost atacată cu un ciocan de către soțul ei, Daniel Balaciu.

Cu câteva ore în urmă, magistrații au decis ca bărbatul să își petreacă următoarea lună în spatele gratiilor, după ce a desfigurat-o pe mama copiilor săi.

După ce a aflat decizia magistraților, avocatul lui Daniel Balaciu  a făcut publică și versiunea bărbatului asupra scandalului pe care îl are cu cea care i-a fost parteneră de viață. Acesta consideră că nu este vinovat pentru chinul prin care a trecut Dana Roba și pentru că a mutilat-o, pentru că ar fi fost provocat.

Citește și: Dana Roba s-a afișat pentru prima dată cu Beni, noul bărbat din viața ei. I-a fost alături în timp ce se afla în spital: „A fost sigur ca voi muri, a fost distrus”

Mai mult, acesta spune că Dana Roba l-ar fi agresat la rândul ei pe Daniel Balaciu și că l-a provocat pe acesta. Mai mult de atât, avocatul Alain Roșian spune că make-up artistul ar fi mințit în momentul în care a dezvăluit că a fost bătută în timp ce dormea.

„Clientul meu este în arest preventiv. Având în vedere multitudinea de informații false și inexacte pe care doamna Balaciu le furnizează în mass media, clientul meu m-a rugat pe mine să îi spun varianta lui.

În varianta domnului Balaciu, acest incident a fost provocat de către doamna Balaciu, care l-a agresat. Acesta a avut o grămadă de echimoze, pe mâini, pe gât, zgârieturi. L-ar fi lovit cu o socotitoare din lemn, de vreun metru înălțime, după care a început o altercație între cei doi”, a declarat avocatul lui Daniel Balaciu, la Star Magazin.