Dana Roba a primit o a doua șansă la viață, iar acum se bucură din plin de tot ce i se întâmplă. În urmă cu câteva luni, make-up artista se afla în comă, iar medicii îi dădeau șanse slabe de supraviețuire. Ea a reușit să treacă peste cel mai greu moment din viața ei, iar acum se poate focusa din nou pe carieră și pe creșterea fetițelor sale, însă și pe recuperările pe care trebuie să le mai facă.

În cele mai grele momente din viața ei, Dana Roba l-a avut aproape pe Beni, noul iubit al vedetei. 

Citește și: Dana Roba, prima reacție după atacurile Narcisei Guță! Make-up artista a primit acuzații grave: „Acum să-ți doneze fraierii să faci nuntă”

În timp ce Dana Roba se afla în comă, Beni i-a trimis buchete de flori la spital și se ruga să rămână în viață.

Cei doi au fost mereu prieteni buni, iar acum s-a legat o poveste de dragoste. Cei doi petrec tot mai mult timp împreună, drept dovadă stau fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare. Se pare că cei doi au planuri mari pentru viitor și iau în calcul chiar și căsătoria. Dana Roba a mărturisit că ea și iubitul ei vor vorbi mai multe despre nuntă după ce aceasta va divorța.
Mai mult decât atât, ei nici nu s-au mutat împreună până în acest moment, semn că vor să ia relația ușor. 

„Povestea noastră de iubire e foarte frumoasă. Prima oară vreau să fiu divorțată și după vorbim și despre nuntă. La pocăiți nu ai voie să stai în curvie. Momentan încă nu locuim împreună pentru că nu s-a mutat la mine cu țoale, cu tot”,

a declarat Dana Roba pentru Spynews.ro.

Dana Roba vrea să se căsătorească cu Beni, noul ei iubit: „Aștept să divorțez!” 

Dana Roba a mărturisit în urmă cu ceva timp că o căsătorie cu noul ei iubit este momentan incertă, însă nu se știe ce le rezervă viitorul. Ea a dezvăluit că așteaptă cu nerăbdare divorțul de bărbatul care a băgat-o în spital, după care se poate gândi la o nouă căsnicie. 

„Aștept să divorțez! Actele de divorț sunt deja băgate, dar de la 1 septembrie încolo o să se miște lucrurile pentru că acum este vacanța judecătorească.

Sunt foarte fericită că am lucrat weekend-ul care a trecut de la 05.00 până la 19.00 seara, în timpul săptămânii sunt mai liberă.

O să am și weeekendul acesta programări și tot așa.

Mă bucur foarte mult. În momentul de față sunt chiar ok. Dacă mă recăsătoresc după ce divorțez de Daniel? De ce să nu mă recăsătoresc? Dar nu știu dacă o să se întâmple sau nu! Asta trebuie să îl întrebați pe Beni”, a declarat make-up artista pentru  Click!  .