Dana Roba a mărturisit că este dispusă să se împace cu familia lui Daniel Balaciu, în ciuda tuturor momentelor dificile prin care a trecut. Înainte de momentul care i-a schimbat complet viața, în care a fost agresată de soțul ei, vedeta avea o relație foarte bună cu soacra ei. Make-up artista este dispusă să remedieze această relație, de dragul fetițelor ei. Dana Roba ar fi luat această decizie după ce mama lui Daniel Balaciu i-a spus că vrea să își vadă nepoatele, însă spre surprinderea ei, nici măcar nu i-a răspuns la telefon.

„Au fost audiați cumnatul meu, socrul meu și soacra mea. Soacra mea e o mincinoasă, a zis că îi e dor de fete, că vrea să le vadă, dar în momentul în care am sunat-o am încercat de zeci de ori să iau legătura cu ea, dar nu a răspuns niciodată, și a văzut clar că eu am sunat-o. Eu am sunat-o, dar nu a vrut să răspundă”,

a declarat Dana Roba, potrivit Spynews.ro.

În ce condiții își lasă Dana Roba fiicele să viziteze familia soțului: „Pot vedea fetele două ore pe zi în prezența mea” 

Dana Roba a mărturisit că este dispusă să își lase fetițele să petreacă timp cu familia soțului ei, în prezența ei. În schimb, ea le cere să își primească actele și banii înapoi, pe care le avea în casă înainte să fie atacată.

După ce a ieșit din comă și s-a întors acasă, make-up artista nu le-a mai găsit. 

Citește și: Daniel Balaciu, în spatele gratiilor pentru încă 30 de zile. Avocatul agresorului: „Acest incident a fost provocat”

„I-am transmis cumnatului meu că dacă îmi vor da actele și banii înapoi, atunci pot vedea fetele două ore pe zi în prezența mea, fără prezența mea nu le vor mai vedea niciodată.

Mi-a zis că îi va transmite lui Daniel să-mi zică unde sunt actele. Evident că a mințit, am cotrobăit toată casa și nu le-am găsit niciunde, am fost la notar și am scos actul de pe apartament, am scos și diploma de make-up artist”, a mai spus vedeta, pentru sursa citată mai sus. 

Motivul pentru care Dana Roba și-a amânat operația de reconstrucție a craniului 

Dana Roba a dezvăluit recent că și-a amânat operația de reconstrucție a craniului, pe acre o avea programată în luna octombrie. Ea își dorește ca în momentul în care va da din nou ochii cu Daniel Balaciu la tribunal, să vadă în continuare semnele cu care a lăsat-o. 

„Acum sunt mai bine, slavă Domnului! În octombrie, ar trebui să mă operez, să-mi pună o plăcuță din titan, dar vreau să mă duc așa la tribunal,  la procesul cu soțul meu.

Să mă duc așa, cu gaura asta în cap, pe care mi-a făcut-o el cu ciocanul. Nu știu când este primul termen, va fi, în curând, o să mă anunțe avocatul.

Dacă mă operez luna viitoare, așa cum eram programată, îi fac lui un mare bine și nu vreau. Ideea este că mi-e groază să o iau de la început, cu spitalele.

Nu mi-e frică, de operație, să știți. Îmi fac o cruce mare, înainte, și apoi sunt bine. Nu mai suport însă să stau iar acasă, până mă refac, nu aș mai putea să muncesc, eu câștig bani din coafură și machiaj”, a declarat Dana Roba, pentru  Playtech.