Daniel Balaciu, vizitat de fiicele sale în închisoare. Chantal și Celine, cele două fetițe pe care Dana Roba și Daniel Balaciu le au împreună, și-au vizitat tatăl în închisoare.

Întâlnirea a avut loc în perioada în care make-up artistul era în spital iar vizita nu le-ar fi făcut deloc bine celor două micuțe, spune mama lor. Dana Roba spune că a aflat tot ce s-a petrecut în acele momente chiar de la una dintre fiicele sale.

Daniel Balaciu, vizitat de fiicele sale în închisoare. Micuțele nu ar fi vrut să vorbească cu tatăl lor: „Una dintre ele a plâns foarte tare”

Recent, Dana Roba a mers la tribunal. Chiar dacă nu a ajuns față în față cu Daniel Balaciu, care este expertizat psihologic în Capitală, Dana Roba a dezvăluit că fiicele sale l-au văzut pe tatăl lor, în spatele gratiilor.

Întâlnirea se pare că le-a traumatizat pe cele două copile, care au devenit foarte închise în ele și care nu vor să vorbească prea mult nici măcar cu psihologul pe care Dana Roba l-a adus să le consilieze. Totuși, Celine i-a povestit mamei sale cum a decurs interacțiunea cu tatăl lor, care se află în arest. 

Citește și: Fetele Danei Roba au fost martore la chinul mamei lor! Make-up artista își aduce aminte, cu lux de amănunte, tot ce i s-a întâmplat: „Fetele l-au văzut plin de sânge”

După ce a aflat de la fiica ei cum a decurs întâlnirea, Dana Roba a mărturisit că este foarte necăjită din cauza situației. 

„Fetițele au fost la închisoare unde este el, în arest. Pe mine m-a necăjit foarte tare pentru că fetițele sunt șocate de acel moment. Am chemat un psiholog acasă, dar fetițele nu vor să vorbească. Celine vorbește doar cu mine și mi-a povestit totul.

Mi-a spus că nu a vrut să vorbească cu el, că una dintre ele a plâns foarte tare. Nu vor să vorbească cu el, Chantal este foarte închisă în ea și trag greu cuvintele de la ea”, a spus Dana Roba pentru News Vest.