A fost o zi dificilă pentru Dana Roba, care a stat în dimineața zilei de vineri, 22 septembrie, față în față cu soțul ei, Daniel Balaciu. Bărbatul care a lovit-o cu bestialitate pe cea care i-a fost parteneră de viață i-a răspuns la câteva întrebări.

După ce a ieșit de la confruntarea care a avut loc la Parchetul Timișoara, Dana Roba a avut o scurtă discuție cu urmăritorii ei din mediul online, acolo unde a făcut mai multe mărturisiri.

Dana Roba, mărturisiri emoționante după ce s-a revăzut cu Daniel Balaciu: „Nu mă justific pentru nimeni”

Cazul Danei Roba a devenit cunoscut de o țară întreagă după ce make-up artistul din Timișoara a fost lovită cu bestialitate de soțul ei, Daniel Balaciu. Bărbatul a lovit-o de mai multe ori cu un ciocan, iar femeia a ajuns la spital mai mult moartă decât vie.

Iată însă că, acum, la ceva timp de la tragedia care i-a schimbat viața, Dana Roba trăiește și iubește din nou. Totuși, aceasta a fost nevoită să se uite din nou în ochii lui Daniel Balaciu, în cadrul confruntării din cadrul Parchetului din Timișoara.

Dana Roba a povestit că i-a pus mai multe întrebări celui care i-a fost partener de viață, prima fiind dacă și-a dorit să moară.

Bărbatul nu a stat pe gânduri și, spune make-up artistul, a mărturisit că nu și-a dorit ca Dana Roba să își piardă viața.

Citește și: Soțul Danei Roba face eforturi să iasă din închisoare! Ce decizie au luat judecătorii

„Întrebarea mea, prima mea întrebare, a fost „De ce a vrut să mă omoare?” și a spus că nu a vrut să mor, acesta a fost răspunsul lui”,

a povestit Dana Roba, în cadrul unui live pe TikTok.

După acest răspuns, Dana Roba a vrut să afle de ce Daniel Balaciu nu a sunat la 112 după ce a lovit-o. la această întrebare bărbatul a spus că nu a realizat cât de agresiv a lovit-o pe mama fiicelor sale.

„A doua întrebare a fost `De ce nu ai chemat ambulanța când m-ai lăsat într-o baltă de sânge?`.

Și a răspuns că nu a știut că am nevoie de îngrijiri medicale, că nu a văzut cât de tare m-a lovit la cap. Procurorul l-a întrebat atunci ce relevanță avea cât de tare m-a lovit, din moment ce ea avea nevoie de îngrijiri medicale. A mai spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța. Asta deși eu îi ziceam că va face 25 de ani de pușcărie dacă mor, că mai bine face doar 15”,
a povestit Dana Roba, în exclusivitate pentru FANATIK.

Dana Roba vrea să scape de cicatricea din frunte: „Mă voi duce la operația de reconstrucție”

După ce a ieșit de la Parchet, Dana Roba le-a povestit urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare că simte că are o adevărată menire pe această lume și că nu vrea să se justifice în fața nimănui.

Make-up artistul are mai multe planuri de viitor, printre care se numără o operație de reconstrucție, la care vrea să apeleze pentru a scăpa de cicatricile foarte evidente cu care a rămas la nivelul capului, după ce a fost lovită cu bestialitate cu ciocanul.

„Eu am o menire pe acest pământ. Eu consider că nu mai sunt căsătorită cu el din momentul în care am băgat actele și amândoi, pe cale amiabilă, ne-am dus și am depus actele. Nu mă justific pentru nimeni, Beni știe adevărul.(...) Nu va rămâne cicatricea în frunte, mă voi duce la operația de reconstrucție”, a mai spus make-up artistul, pe TikTok.