Deea Maxer a fost sinceră cu fanii ei și le-a dezvăluit prin ce momente dificile a trecut în ultima perioadă. După un weekend agitat, în care vedeta a avut mai multe treburi de rezolvat, ea a decis ca duminica să o petreacă alături de familie și prieteni. Ea a fost înconjurată de cei doi copii ai ei, Andreas și Maysa, care s-au distrat de minune alături de mama lor. După ce a ajuns acasă, în parcarea blocului în care locuiește, Deea Maxer și-a scos telefonul și a avut un moment de sinceritate cu fanii ei.

Citește și: Dinu Maxer a recunoscut dacă își dorește un copil cu noua iubită, Magdalena! Relația lor este încă la început

Vedeta le-a mărturisit că a avut mai multe nopți grele, deoarece fiica e trece printr-un puseu de creștere și este foarte agitată. După ce a petrecut o zi alături de mama ei, în care i s-au făcut toate poftele, Maysa a adormit în mașină.

Acela a fost momentul în care Deea Maxer a început să se filmeze și le-a mărturisit urmăritorilor ei că se simte atât de obosită, încât ar putea adormi alături de fiica ei, în mașină. Ea a dezvăluit că își face curaj să o ia pe cea mică și să urce în apartament, unde trebuie să se pregătească pentru o nouă săptămână.

„Astăzi a fost o zi de duminică în care ne-am trezit cu greu din pat.

Am încercat să ațipesc de mai multe ori în prima parte a zilei. De trei nopți nu dorm deloc bine. Maysa e foarte agitată, trece printr-un puseu de creștere, dar e cu diferențe de comportament. Weekendul ăsta a fost super agitat, iar astăzi am încercat mai mult să ne odihnim acasă. Pe la 4-5 am ieșit în oraș, am mâncat, am ieșit cu toții. Ne-am întâlnit cu niște prieteni, apoi am rămas doar noi fetele.
M-am ambiționat să stau cu Maysa la aer, să obosească și să doarmă bine. Ne-am plimbat, am fost pe Victoriei, am ajuns în parcarea subterană și nu îmi găsesc puterea să o iau în brațe să merg sus în casă. E atât de liniște și întuneric. Maysa sforăie deja. Dacă sting lumina, cred că pot să dorm liniștită și eu. O să îmi fac curaj să o iau în brațe, să mergem sus, să o dezbrac, să o schimb.
Sper să nu îi stric somnul și să doarmă până dimineața. Mâine am atâta treabă și ea trebuie să meargă la grădiniță. Sunt atât de obosită, îmi vine să dorm aici. Mâine o luăm de la capăt”
, a declarat Deea Maxer, pe pagina ei de Instagram. 

Cum se înțeleg Deea și Dinu Maxer, după divorț: „Ținem legătura” 

Deea și Dinu Maxer au divorțat anul acesta după o căsnicie de aproximativ 18 ani.

Cei doi și-au început viața alături de alți parteneri, însă continuă să aibă o relație bună de dragul celor doi copii ai lor. Bruneta a mărturisit recent că obișnuiesc să vorbească strict legat de copii sau de afacerea din care fac amândoi parte. 

„Noi ținem legătura strict legat de copii. Și atunci când e nevoie, profesional. De exemplu, Dinu m-a contactat zilele trecute legat de o problemă, să-i spunem așa, vizavi de business-ul pe care-l avem de gestionat împreună, și anume afacerea cu produse cosmetice. Din care facem parte amândoi, de vreo doi ani.

Fiecare dintre noi are o echipă de vânzări, iar eu gestionez tot businessul. Dinu e în echipa mea. Eu sunt liderul, eu mă ocup de vânzări”, a declarat Deea Maxer, pentru  Cancan.ro