Deea și Dinu Maxer au divorțat în urmă cu câteva luni de zile, iar fiecare a decis să își înceapă viața alături de altcineva. Bruneta este în culmea fericirii alături de noul ei iubit, Robert Drilea, care petrece mult timp alături de copiii vedetei. A venit și rândul lui Dinu Maxer să își găsească din nou fericire. El a dezvăluit recent că formează un cuplu alături de Magdalena Chihaia, o actriță și dansatoarea care i-a fost alături artistului întreaga vară.

Citește și: Deea Maxer începe un job nou, la patru luni după divorț! Ce cursuri a urmat bruneta: „În curând o să vă dau și liber la programări”

Dinu Maxer și-a luat fanii prin surprindere după ce a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, în care apărea alături de noua lui iubită și copiii lui. Ei păreau în culmea fericirii, în timp ce se aflau la un parc de distracții.

Deea Maxer a oferit o primă reacție după această apariție. Bruneta a mărturisit că tot ceea ce contează este ca cei doi copii ai lor să fie fericiți și liniștiți, iar relația pe care o au cu tatăl lor și iubita lui să fie una frumoasă. Mai mult decât atât, ea a mai spus că așa cum și iubitul ei face parte din viața sa și a copiilor, același drept îl are și noua iubită a lui Dinu.

„Iubitul meu, Robert, a apărut în diferite situații de familie din viața noastră de zi cu zi, alături de copiii mei. Așa că nu văd absolut nimic greșit în asta, atâta timp cât copiii mei au o relație frumoasă cu iubitul meu, respectiv cu iubita lui Dinu. Este absolut perfect!”, a declarat Deea Maxer, pentru Cancan.

Dinu Maxer și-a oficializat relația cu Magdalena Chihaia: „A avut grijă de sufletul meu” 

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia s-au afișat pentru prima dată împreună în emisiunea lui Cristi Brancu. După e și-au oficializat relația, cei doi au decis să spună mai multe detalii despre modul în care povestea lor de dragoste a evoluat. Ei au colaborat profesional pe timpul verii, iar sentimentele au început să crească cu fiecare întâlnire.

Celebrul artist a mărturisit că după ce a ieșit din fosta căsnicie, Magdalena a fost femeia care a avut grijă de sentimentele lui și i-a prezentat o nouă lume. Cei doi comunică prin dans, motiv pentru care au și făcut unul în cadrul emisiunii. 

„Trebuie să recunosc că eu am intrat pe nepregătite într-o altă relație, flacăra dintre noi s-a dat la minim… După ce am ieșit eu din relația respectivă, Magdalena a avut grijă de sufletul meu foarte subtil, m-a luat și m-a invitat în lumea salsa,

o lume nouă pentru mine, care m-a fascinat! Eu eram a doua oară lovit și nu am mai fost deschis unei relații și am intrat cu ochii închiși. Mi-a plăcut atmosfera, era ușor un Dirty dancing 2”, a dezvăluit Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni televizate.