Adriana Bahmuțeanu a ajuns la spital! Vedeta s-a întors de curând dintr-o vacanță pe care a petrecut-o alături de cei dragi în Statele Unite ale Americii. Atunci când a ajuns acasă, bucuria acesteia s-a transformat brusc în îngrijorare, în urma unui incident în propria casă.

În urma întâmplării, Adriana Bahmuțeanu a ajuns la spital. Până să ajungă la unitatea medicală, partenerul de viață al brunetei, George Restivan, a fost în permanență lângă ea și a încercat să o ajute.

Adriana Bahmuțeanu a ajuns la spital! Incidentul s-a petrecut chiar în casa acesteia

Adriana Bahmuțeanu a povestit că totul s-a petrecut în timp ce voia să pregătească ceva de mâncare pentru copiii și soțul ei. La un moment dat, din cauza vitezei, a precizat vedeta, s-a tăiat destul de tare la mână.

Ulterior, mâna vedetei a început să sângereze, moment în care a început să intre în panică foarte tare.

Până să ajungă la spital, George Restivan a încercat să oprească sângerarea și să o liniștească pe soția sa. Vedeta a decis însă să plece la urgență, unde medicii au tratat-o în conformitate cu tăietura pe care o avea.

Citește și: Viața lui Anghel Damian, schimbată total de când fiul său a venit pe lume. Regizorul nu se aștepta niciodată la asta: „Este mai greu decât mi-am imaginat”

Vedeta a fost nevoită să păstreze câteva zile pe mână bandajul care i-a fost aplicat de personalul medical pe degete.

„Am avut un incident exact în ziua în care a venit. Aveam în casă patru copii, pe unchiu și am vrut să le fac ceva de mâncare și din greșeală, din cauza vitezei, m-am tăiat într-un pahar, am ajuns la spital, mi-a pus George un cordon ca să oprească sângerarea că îmi curgea sânge foarte rău.

A fost horror”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, notează spynews.ro.