Viața lui Anghel Damian, schimbată total de când fiul său a venit pe lume. Cu câteva luni în urmă, Anghel Damian și Theo Rose au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi au mărturisit pe parcursul timpului că, chiar dacă ambii au vieți foarte ocupate, se implică foarte mult în creșterea micuțului.

Totuși, Anghel Damian nu pare deloc copleșit de rolul de tată, ci chiar se descurcă de minune.

Regizorul a dezvăluit că i se pare dificil, dar că se aștepta la așa ceva, și că totul merită din plin.

Viața lui Anghel Damian, schimbată total de când fiul său a venit pe lume. Regizorul, impresionat de fiul său: „Este un copil cu care te poți plimba oriunde”

Anghel Damian și Theo Rose au în continuare foarte multe proiecte în desfășurare, pentru că ambii au angajamente pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit.

Totuși, se pare că Sasha Ioan, fiul acestora, le face viața mai ușoară, pentru că este foarte cuminte și le permite părinților săi celebrii să se odihnească.

Mai mult decât atât, micuțul este cuminte și pe parcursul zilei, astfel că cele două vedete pot să îl ia cu ei peste tot pe Sasha, care este foarte liniștit.

Citește și: Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian, botezat în secret! Chiar tatăl artistei a dezvăluit totul: „Ne-am bucurat tare mult”

„E un efort colosal. Mărturisesc că știam că o să fie greu. Este mai greu decât mi-am imaginat. Dar până la urmă când vezi trailer-ele care sunt așa un prim pas către ieșirea în lume, parcă simți că ai uitat de tot greul și a meritat tot efortul. Sunt momente, îți mărturisesc, în care te întrebi cum o scoți la capăt cu tot, cu viața. Pe lângă asta există și viață.

Dormim. Avem noroc de un băiat care este foarte cuminte și parcă simte că în momentul ăsta părinții sunt foarte prinși cu niște chestiuni și că toată atenția care există și ne rămâne este către el, dar ne și întoarce această liniște, adică noaptea sunt două treziri, iar în rest este foarte cuminte. Este un copil cu care te poți plimba oriunde, poți să ieși la restaurant, adică sunt lucruri foarte ok”,

a povestit Anghel Damian, pentru ego.ro.