Fiul lui Theo Rose și Anghel Damian, botezat în satul natal al artistei. Au trecut trei luni de când Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată. Sasha Ioan, băiețelul cuplului, a venit pe lume perfect sănătos și a întregit familia artistei.

Chiar dacă fanii solistei se așteptau la un botez cu fast, iată că Theo Rose și partenerul ei de viață au ales să își boteze fiul în secret, la doar o lună după ce a venit pe lume.

Theo Rose a dezvăluit de ce a ales să facă un botez foarte restrâns: „Am fost și puțin stresați cu programul”

Theo Rose și Anghel Damian au ales să-și creștineze fiul într-un cadru foarte restrâns, în sânul familiei, în satul natal al artistei, Izvoarele, acolo unde aceasta a crescut.

Artista a mărturisit că, împreună cu Anghel Damian, au decis ca inițial botezul să fie foarte restrâns, însă nu exclud ca anul viitor să facă o petrecere mai mare în cinstea

fiului lor, la care să ia parte toți apropiații și toți prietenii cuplului.

Citește și: Fiul lui Theo Rose nu poartă numele de familie al lui Anghel Damian. Tatăl artistei a explicat ce scrie în certificatul de naștere al micuțului: „Este o realizare”

„Nu știu dacă a fost în secret, neapărat, dar noi ne-am dorit să îl botezăm la biserică și atunci am făcut o chestie în familie, la mine la țară, nu am vrut ceva mai mult.

Am mers și am petrecut în familie. Nu aveam ce să facem mai mult, altfel am fi avut foarte mulți invitați. Dar ne-am propus că poate vara viitoare să facem așa, o petrecere, în cinstea familiei noastre, să fim în regulă. Acum am fost și puțin stresați cu programul, dar vara viitoare, dacă ne ajută Dumnezeu, dăm o petrecere mare, cu toată lumea, să îi invităm pe toți cei dragi nouă”,
a spus artista, potrivit click.ro.