Familia lui Theo Rose s-a mărit din nou, la două luni de când a devenit mămică pentru prima dată. Celebra cântăreață le-a dezvăluit fanilor că noul membru al familiei este un animal de companie, făcut cadou chiar de finii ei.

Citește și: „Am avut palpitații prima dată” Theo Rose a povestit un moment tensionat după sarcină! Sasha Ioana a speriat-o pe mama lui

Este vorba despre Sushi, o pisică Sfinx care i-a cucerit iremediabil pe cântăreață și Anghel Damian. Artista s-a atașat de Sushi imediat cum a cunoscut-o, iar pe rețelele de socializare a început deja să apară tot mai des alături de ea.

„Am primit un cadou mai cu întârziere, nu sunteți pregătiți. Șobolanca asta este, cum credeți că i-am pus numele? Sushi, ca să fie prietena lui Sasha.

Finii mei s-au ocupat și mi-au făcut o surpriză, și eu când am văzut-o m-a luat cu leșin, de drag, nu de altceva. Tremura un pic, dar mi-a fost milă de ea dar i-am zis că eu acum o s-o iubesc mult și ea acum a ajuns acasă la noi, de acum asta e casa ei. Pupă mama pe ea”, le-a spus Theo Rose fanilor ei.

Cum se descurcă Theo Rose după ce familia ei s-a mărit din nou: „Oare așa va fi viața mea în continuare?” 

Theo Rose le-a dezvăluit recent fanilor că viața ei s-a schimbat de când în familie a mai apărut un nou membru. Artista se afla deja într-o perioadă solicitantă, mai ales că s-a întors pe platourile de filmare, deși este proaspătă mămică.

Acum, vedeta și iubitul ei trebuie să aibă grijă de Sasha, dar și de Sushi. Celebra cântăreață le-a povestit urmăritorilor ei că a avut o noapte albă. După ce a muncit până la 4 dimineața, artista s-a întors acasă, însă nu a reușit să adoarmă, deoarece felina a trezit-o din oră în oră. 

„Am ajuns acasă la 4 și ceva de dimineață.

I-am dat să mănânce lui Sasha. Sushi dormea pe Anghel, pe gâtul lui. M-am demachiat, m-am spălat, să mă pun la somn. M-am pus la somn, după o oră m-am trezit. Nu că plângea Sasha… că plângea Sushi! Am dus-o la litieră, am adus-o înapoi, a adormit din nou pe Anghel. După încă o oră, plângea iar Sushi, îi era foame. Oare așa va fi viața mea în continuare? O să mă trezească ăștia din oră în oră?! Că dacă fac cu schimbul așa, tu o oră, eu o oră, la fix…”,
a povestit Theo Rose, pe pagina ei de Instagram.

Cu toate acestea, Theo Rose pare că nu se lasă afectată de această perioadă și se simte mai împlinită ca niciodată. Vedeta a postat mai multe fotografii înduioșătoare cu fiul ei și pisica Sushi, semn că cei doi s-au împrietenit rapid.