Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian, botezat în secret! Este bucurie mare în familia lui Theo Rose. După ce, cu aproximativ o lună în urmă, vedeta și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată, iată că zilele trecute a fost petrecere mare pentru tânăra mămică.

Tatăl lui Theo Rose, care a devenit bunic pentru prima dată, iar bucuria a fost încununată de botezul micuțului, care a avut loc ferit de camerele de filmat și de rețelele de socializare, așa cum a dezvăluit tatăl artistei.

Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian, botezat în secret! Sasha a fost creștinat la doar o lună și 10 zile

Pe parcursul sarcinii și chiar și în perioada pe care a petrecut-o la spital, Theo Rose i-a ținut la curent în permanență pe fanii ei cu viața sa. Iată însă că acest lucru nu s-a întâmplat și când a venit vorba despre botezul micuțului.

Ioan Diaconu, tatăl artistei a mărturisit că Sasha a fost botezat weekend-ul trecut, mai exact sâmbătă. Chiar dacă unii fani se așteptau ca solista să le dea toate detaliile despre fericitul eveniment, iată că artista a ales să păstreze totul în cadrul familiei, așa că a ales împreună cu partenerul ei de viață să organizeze un botez foarte restrâns.

Citește și: „A făcut băiatul colici” Cum se descurcă Theo Rose în primele săptămâni după naștere. Sasha Ioan i-a dat bătăi de cap mamei sale

„A avut loc botezul sâmbătă. Este un prilej de bucurie, ne-am bucurat tare mult, este primul nepoțel. Ne-am bucurat cu toții de acest sentiment, a fost minunat. Nu pot să spun că am avut emoții, pentru că sunt oameni cu experiență și știm că acesta este ritualul și ne-am bucurat, emoții au fost când s-a născut. Acum să dea Dumnezeu să fim sănătoși cu toții să putem să îl facem mare”,

a declarat Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, pentru playtech.ro.

Tatăl lui Theo Rose a explicat de ce a fost micuțul Sasha botezat atât de devreme: „Așa e bine să facă”

Foarte mulți fani ai artistei se așteptau să mai treacă cel puțin câteva luni până la creștinarea micuțului Sasha. Iată însă că Theo  Rose și familia sa au decis să nu lasă timpul să treacă și să facă slujba de botez.

Chiar dacă Theo Rose a anunțat că nașa de botez va fi sora sa, nimeni nu se aștepta ca fericitul eveniment să aibă loc atât de repede de la venirea pe lume a micuțului.

Citește și: Sensy vrea să devină mamă pentru a doua oară? Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a vorbit deschis despre sarcină: „Ce vrea Dumnezeu”

Pentru că vedeta s-a întors deja la filmări pentru proiectele din care face parte, unii urmăritori ai artistei au considerat că acest lucru a influențat planificarea botezului cât mai devreme. Ioan Diaconu, spune însă că nu este nici pe departe vorba despre așa ceva.

„Nu neapărat de chestia asta, dar așa au hotărât cele două bunici, că așa e bine să facă, așa au vorbit și cu preotul și a fost foarte bine, copilul are o lună și 10 zile, e zdravăn. Nașa a fost Raluca, sora mai mare a lui Theo, fiica noastră cea mare. Theo nu a cântat la petrecere, a fost o petrecere restrânsă cu prietenii și cu familia”, a mai declarat, pentru sursa citată, tatăl lui Theo Rose.