Theo Rose a devenit mămică în luna iunie acestui an, când l-a adus pe lume pe Sasha Ioan. Proaspăta mămică trăiește o perioadă extrem de frumoasă din viața ei, iar Anghel Damian îi este mereu alături. Vedeta le împărtășește des fanilor ei diferite momente din viața de mămică, cu care încă se obișnuiește. Chiar dacă atât ea, cât și iubitul ei, au programe extrem de încărcate, cei doi reușesc să se împartă așa fel încât băiețelul lor să fie întotdeauna pe primul loc. 

Citește și: Theo Rose, mai epuizată ca niciodată. Artista a mărturisit cum se descurcă după ce a revenit la filmări: „Am cearcănele până-n gură”

Celebra cântăreață a mărturisit că este liniștită în ceea ce îl privește pe Sasha și se bazează foarte mult pe instinct. Theo Rose a mărturisit că își dă seama imediat atunci când ceva este bine sau nu.

Vedeta a mărturisit că a trecut recent printr-un moment care a speriat-o cumplit, atunci când bebelușul ei s-a înecat cu lapte. Pentru un moment, proaspăta mămică s-a speriat atât de tare încât a avut palpitații, însă a reuit să calmeze imediat situația. 

„Sunt destul de relaxată în ceea ce-l privește pe Sasha. Mă uit la el și știu când e bine și când nu.

Am avut palpitații prima dată când s-a înecat cu lapte din cauză că a mâncat cu poftă. Sigur că instinctele îmi sunt de folos, dar mintea reușește să fie prima întotdeauna și să facă scenarii.

Cu Anghel se împart foarte firesc responsabilitățile. Ne-am organizat de dinainte activitățile astfel încât să nu se suprapună și e minunat. Se descurcă extraordinar cu Sasha. Sunt geloasă când doarme mai bine la pieptul lui”,

a declarat Theo Rose pentru TVmania.ro.

Cum se descurcă Theo Rose și Anghel Damian în rolul de părinți? Chiar tatăl artistei a vorbit despre asta 

Chiar dacă au cariere solicitante, Theo Rose și Anghel Damian sunt extrem de implicați în creșterea băiețelului lor. Ioan Diaconu, tatăl celebrei cântărețe, a vorbit despre cât de în serios își iau cei doi rolul de părinți.

Bărbatul a mărturisit că atât el, cât și soția lui, sunt extrem de mândri de cei doi și că formează un cuplu aparte. 

„Fiica mea și Anghel își cresc pruncul ca puțini alți părinți. Eu și soția mea suntem foarte mândri de ei! Nu doar fiindcă la mijloc e fiica mea, ci în primul rând pentru că într-adevăr formează un cuplu aparte”, a declarat Ioan Diaconu pentru  Cancan.ro.