Theo Rose, mai epuizată ca niciodată. Îndrăgita artistă a devenit mamă cu aproximativ o lună în urmă, pe data de 14 iunie 2023. Vedeta este foarte fericită după ce l-a născut pe micuțul Sasha.

Chiar dacă atât artista, cât și Anghel Damian sunt tineri, aceștia și-au intrat foarte bine în rolul de părinți. Cei doi sunt dedicați și fac totul pentru ca micuțului Sasha să îi fie bine și să aibă o copilărie fericită.

Theo Rose, mai epuizată ca niciodată. Vedeta are un program foarte încărcat: „Uitați-vă puțin în ce fel arăt”

Theo Rose s-a întors deja pe platourile de filmare, însă are grijă să petreacă timp suficient și cu fiul ei. Fiindcă tinerii părinți nu au apelat până acum la o bonă, vedeta are un program extrem de încărcat, împărțit între viața de familie și cea profesională.

Chiar dacă se descurcă de minune și reușește să își ducă la bun sfârșit fiecare atribuție, Theo Rose începe să simtă din ce în ce mai tare oboseala, mai ales că a fost o perioadă dificilă pentru solistă, în care fiul ei a avut colici, așa cum le-a povestit cântăreața pe rețelele de socializare.

Citește și: Fiul lui Theo Rose nu poartă numele de familie al lui Anghel Damian. Tatăl artistei a explicat ce scrie în certificatul de naștere al micuțului: „Este o realizare”

Oboseala extremă și schimbările din viața artistei din ultima perioadă au epuizat-o pe aceasta, așa cum le-a mărturisit fanilor săi de pe Instagram, acolo unde este foarte activă și unde le împărtășește o mulțime de momente din viața sa fanilor ei. Îndrăgita artistă a mărturisit în mediul online că a început să apeleze la filtre pentru a ascunde cearcănele mari.

„Uitați-vă puțin în ce fel arăt.

Și am un filtru acum. Am cearcănele până-n gură, mi-au ieșit și niște băieți pe față. Mi-am pus filtru să nu se mai vadă”, le-a povestit Theo Rose fanilor din mediul online.