Fiul lui Theo Rose poartă abia acum numele de familie al lui Anghel Damian. Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți cu câteva luni în urmă, atunci când solista l-a adus pe lume pe primul ei copil, Sasha Ioan.

La naștere, pe lângă cele două prenume pe care le-au ales cei doi tineri părinți, fiul acestora a primit numele de familie al solistei, ceea ce i-a nedumerit foarte tare pe fanii cuplului, care se așteptau ca micuțul să poarte de la început numele de familie al tatălui său.

Fiul lui Theo Rose poartă abia acum numele de familie al lui Anghel Damian: „Glumim și să spunem că gata, l-am înmatriculat pe numele tatălui”

Recent, Sasha, fiul lui Theo Rose și a lui Anghel Damian, a primit numele de familie al tatălui său. Solista a explicat cu această ocazie că, nefiind căsătorită cu partenerul ei de viață, în momentul în care l-a adus pe fiu lor pe lume, la maternitate, acesta a fost trecut potrivit procedurii pe numele de familie al artistei.

„Copilul poartă acum numele de familie al lui Anghel. Pentru că nu suntem căsătoriți, în maternitate au trecut pe fișa de naștere numele meu de familie. Înțeleg că este o procedură standard. Noi obișnuim să glumim și să spunem că gata, l-am înmatriculat pe numele tatălui”, a spus Theo Rose, pentru Viva!

Citește și: Fiul lui Theo Rose nu poartă numele de familie al lui Anghel Damian. Tatăl artistei a explicat ce scrie în certificatul de naștere al micuțului: „Este o realizare”

Vedeta a precizat și faptul că în viitor există o mare posibilitate să devină din nou mamă, însă mai este foarte mult până la acel moment al vieții sale. 

„Noi suntem siguri că ne mai dorim. Mai avem răbdare, în schimb. Încă n-am întâmpinat nici măcar o mică parte din provocările aferente vieții cu un copil”, a mai spus vedeta, pentru sursa citată.