David Popovici și-a ales facultatea. David Popovici este considerat unul dintre cei mai buni sportivi din țara noastră la ora actuală. La 18 ani, acesta este deja dublu campion mondial și european.

După ce a ajuns la o performanță incredibilă din punct de vedere sportiv, David Popovici a ales să se concentreze pe alte domenii, bineînțeles, fără să renunțe la sportul care l-a consacrat.

David Popovici și-a ales facultatea. Sportivul a ales să studieze în România: „Îmi doresc să cunosc oameni cu care să creez legături cât mai puternice”

David Popovici a susținut în cadrul sesiunii speciale examenul de Bacalaureat la liceul „Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte, unde a reușit să obțină o medie finală de 8,65.

Așa cum era de așteptat, după ce a încheiat cu bine capitolul învățământului preuniversitar, campionul și-a ales cu mare atenție facultatea la care își dorește să devină student din toamnă.

Chiar dacă multe persoane se așteptau ca sportivul să opteze pentru o facultate din străinătate, iată că vedeta sportului românesc a ales să rămână în țară, mai exact la Universitatea din București.

Citește și: Fiul lui Theo Rose nu poartă numele de familie al lui Anghel Damian. Tatăl artistei a explicat ce scrie în certificatul de naștere al micuțului: „Este o realizare”

Facultatea care i-a atras atenția campionului este cea de Psihologie, unde acesta își dorește să se dezvolte pe plan personal și să întâlnească foarte mulți oameni noi.

„Oficial, din toamnă voi fi student la Universitatea din București. Am ales Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE) a Universității din București pentru că simt că am o înclinație spre acest domeniu și pentru că știu că cel mai bun mediu de formare este cel în care ai familia și prietenii aproape. 

Ne vedem, din toamnă, în campusul Universității din București din Panduri.

Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită și sunt bucuros că, în paralel cu activitatea academică, voi beneficia și de sprijin în atingerea de noi performanțe în domeniul care mi-a adus cele mai frumoase realizări, #înotul.

Citește și: Sora lui Theo Rose, prima reacție după ce vedeta a devenit mamă! Raluca Diaconu copleșită de emoții: „Ne-ai pus pe obraji lacrimi de fericire!”

Îmi doresc ca cei trei ani de facultate la FPSE să mă surprindă prin diversitatea cunoștințelor dobândite la UB, prin modul în care profesorii vor aborda domeniul de care sunt pasionat și, poate cel mai important lucru, îmi doresc să cunosc oameni cu care să creez legături cât mai puternice, de calitate”, a scris David Popovici pe rețelele de socializare.