În cursul zilei de miercuri, Irisha a ajuns de urgență la spital după ce s-a accidentat în propria locuință. Speriată, artista a sunat la SMURD, după ce a observat că din locul în care se lovise, în apropierea creierului mic, începuse să îi curgă sânge.

Vedeta a făcut un atac de panică  în acel moment, după care a ajuns la spital. Medicii spun că Irisha a fost extrem de norocoasă, pentru că lovitura i-ar fi putut fi fatală. 

Irisha le-a povestit urmăritorilor ei din mediul online prin ce a trecut și a mărturisit că pentru ea această experiență neplăcută reprezintă o lecție din partea divinității, pe care cu siguranță nu o va uita prea curând. Din fericire, artista se va pune repede pe picioare, însă va continua să urmeze un tratament pe parcursul următoarelor luni. 

„-Ați fost foarte norocoasă- zise domnul doctor! Așa simt și eu.

În urmă cu câteva zile credeam că sunt invincibilă și atotputernică, când Dumnezeu, viața, universul mi-au dat o lecție uriașă. Ridicându-mă de pe canapea și pornind spre bucătărie, m-am împiedicat de covor și am căzut cu capul de marginea unui scaun din lemn dur și destul de ascuțit, în zona creierului mic. Am zis că e doar o lovitură și o să fie bine.

Citește și: Împușcată mortal de soț din greșeală! Cea care a descoperit cadavrul este chiar fiica femeii din Botoșani

Verificând rana, mi-am dat seama că mâna îmi e plină de sânge. În acel moment am realizat că este mult mai grav. Nu știam cum arată un atac de panică, până în acel moment, până l-am trăit pe propria piele, din păcate.

Am chemat SMURD-ul, și de acolo au început investigațiile, CT, RMN și nenumărate vizite la doctor, având dureri mari și capul amorțit până în prezent.

Am reușit într-un final să localizăm problema, care vine la pachet cu un tratament de câteva luni și cu multe restricții, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat a doua șansă. Vorba domnului doctor: „-5 cm mai la dreapta, te loveai de colțul scaunului și putea fi o lovitură fatală”.

Plâng și râd în același timp”, le-a dezvăluit Irisha fanilor ei din online.